reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Jupi udalo sie, sorki, ze nie na forum brzuszkow...
a teraz tez sie pochwale moimi wakacjami... byly na poczatku czerwaca, jestem poprostyu super juz jest polowa wrzesnia....
a na wczesniejszych zdjeciach twarzy nie pokazalam , bo bylam spuchnieta- od choroby:-D

tylko bez śmiacia Kochane prosze;-)
odrazu komentuje, ze na wakacjach moj organizm odpoaczal od wszystkiego- raz doslownie raz mialam wymalowane tylko rzesy, nic nie robilam z wlosami- zreszta to widzicie....:-D
Asia S super masz szefowa, dobrze ze tak zareagowala, nie tzreba sie bylo martwic- wiem, latwo sie pisze, ale zawsze jakby co to jestesmy chronione:-D co do tesiowej... to sczezrze Ci i Justie25 wspolczuje... takie tesiowe to poprostu s....ki!! zazdrosne o swoich synalkow, nie potrafie pojac jak mozna sie tak zachowac wobec kobiety w ciazy... popieram wypowiedzi wczesniejsze kolezanek do piwnicy i zabetonowac!!!!!! mi moja nibyc przyjaciolka- tzn znamy sie cale zycie wiele razem przezylysmy, ale wiele tez mi zlego zrobila... powiedziala jak dowiedziala sie, ze jestem w ciazy, ze znienawidziala mnie przez to, poniewaz juz nie bedziemy mialy o czym gadac- i badz tu czlowieku madrym!!!!!:eek: olalam to oczywiscie....
Sylka a co do wloskow to ja np. obcielam, tzn przed wyazjdem na wakacje musialam isc nie do moich fryzjerow i gosciu mi tak spiepszyl wlosy- zreszta widac na zdjeciach:-D teraz same mi sie ukladaja.... teraz bylam poprawic to co tamten zepsul.... ja wole krotsze... tzn zawsze takie praktycznie mialam i w taich mi dobrze, wiec zastanow sie czy masz ochote na zmiany czy tylko podciac.....

Ale czas zasuwa, dopiero co bylysmy jako styczniowki ostatnie a teraz w srodku,
WRZESIEN< PAZDZIERNIK<LISTOPAD<GRUDZIEN...START:szok:

:-DAnja78 masz racje.... ale ja chcialabym juz zimy, sniegu... wogole nie wiem co mi sieprzez ta ciaze robi, uwielbiam jak pada deszcz itp... dziwne

reklama
A co do tesciowych, to prawda ze wszystkie sie martwia o swoich synalków, tylko dlaczego żaden nie może powiedziec swojej mamusi ze ma juz swoje zycie, u mnie jest tak ze wyprowadzilismy sie od adasia rodzicow bo zakładalismy firme obok moich rodzicow wiec sie przeprowadzilismy.Teraz jak tam jade to sa teksty typu" jedz jedz bo tam Ci napewno takiego czegos nie gotuja", "poloz sie bo pewnie tam to nawet odpoczac Ci nie dadza, a ostatnio to juz moja tesciowa przegieła mowiac "boze jak Ci tylek urusł, nie jedz tyle tych słodyczy bo moj synek nie lubi takich grubych, boze ciekawe jaka ja bede tescioowa

Do góry