reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

i kolejne zdjęcia:-)
1. Chciałam sobie zrobić zdjęcie z łabędziem, jednak mnie nastraszyli że mnie może podziobać - wolałam zachowac bezpieczny dystans ;-)
2. Łabędzie
3. Statek, którym płynęliśmy trasą Giżycko- Szlak Łabędzi (Jez. Kisajno)- Giżycko ;-) super atrakcja
4. i 5. zdjęcia zrobione ze statku

Byliśmy jeszcze w Kwaterze Hitlera w Gierłożu, polecam jeśli ktoś lubi posłuchac prawdziwej historii

reklama
skwar?
u mnie już od kilku godzin siąpi. Fakt ,ze jest bardzo duszno ale zaraz skwar:-):-)
justice to ty taka jesteś? dawaj przepis bo ja na śledzie to mam ochotę cały czas:rofl2:
a ja zaraz placki robię:-):-)

esti u mnie właśnie sie skończyło. Ucichło wszytko. :tak::tak:
A ja wróciłam z zakupów.:-):-):-)
Ale sie obkupiłam. ;-)okazało sie , że w tym roku modne są takie dłuższe bluzki opinające biodra kupiłam w rezervedzie chyba ze 3.chodziło mi głównie o nerki z tyłu i brzuszek z przodu, bo mój mężulek wraz z teściową stwierdzili że dzidzia na pewno ma już katarek.:-D:-D. Bo wszystkie bluzeczki takie mam krótkie a wieczorami jest już chłodno jak wychodzę z pracy.
a myślałam że wzbudzę sensacje w sklepie ciążowym bo brzuszka brak i wyglądałabym pewnie na ciążę urojoną. ale na szczęście go nie odwiedziłam, bo dostałam z miejsca co chciałam.
myślałam też o biustonoszu ale takiego akurat nie było jak sobie wcześniej wypatrzyłam:no:

ja mialam ciekawy dzien, bylam y fryzjera, odebralam wyniki morfologii, slub kolezanki (kopletna porazka, malo nastrojowo)potem opierpapier swojego faceta, ja glodna a on siedzi w fotelu, zawsze to ja gotuje dzisiaj mi sie nie chcialo, zakupow tez nie zrobil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)siedzial z kopem i czekal na cud:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w koncu wzial sie do roboty, ok;-), moze nowy filmik wieczorem z Hopkinse zapodamy

A my obejrzeliśmy kabaret na 2 at eraz oglądam Wojewódzkiego i padam ze śmiechu, kabaret też niezły.A deszcz pada i pada..............
Mężuś oblega kompa, fotek ciąg dalszy, na chwilę się dorwałam.Może jakieś zdjęcia brzusia sylka?

reklama
obiecuje, ze jutro wstawię jakieś fotki ubrana w nowe trofea,:-):-)
Bo dzisiaj to już późno. Podobno już coś widać tak mężulek dzisiaj stwierdził:-D
Tez oglądałam tego "czubka", śmieszne to było.
ja planuje jutro udać sie do kina. Napisz coś więcej Anja o tym filmie. Jaki rodzaj itp.tylko nie streszczaj, broń boże.;-) A jak wyniki z marfologii.
Ja do fryzjera tez sie wybieram tylko nie wiem czy obcinać?

Do góry