reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Cześć dziewczyny.
Ja jestem zarejestrowana na tej stronie od wczoraj i nie wiem co to " suwaczek" i jak mam go wkleić. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

reklama
Suwaczek wyświetla ktory tydzien ciąży uest u ćiebie cos takiego ma Anja, mój jest w trakcie edycji.
Wejdz na stronkę www. suwaczek.pl. zarejestruj sie i tam masz opisane krok po kroku jak to zrobić.Na konie pobierz kody, skopiuj je i i wklej do edytuyj podpis w menu forum masz na gorze,i już gotowe.jesli nie bedziesz wiedziała jak to pisz to ci pomoge krok po krokuJa męczyłam się 2 dni:tak:

witam kolejne nowe mamusie :-)
Esti zgadza się za mna półmetek :-D termin porodu według okresu 31.12 (według radiologa), 2.01(według ginekologa) a według USG 28.12 :-) tak więc bądź mądry i pisz wiersze. We wtorek mam kolejną wizytę u radiologa, możliwe, ze Dziubatek znowu zmieni termin :-D, wcale się nie zdziwię.
Sylka dzięki za przepis na placki :-D na pewno skorzystam
Anja to widze, że podobna zabawe mamy ;-), ja bardzo często pod wieczór "ganiam" się z Dziubatkiem, wtedy jest najbardziej aktywny. Chociaż od paru dni to czuje ruchy nawet i w środku dnia.
Mam pyatnie czy widzicie suwaczek Esti?bo ja widzę tylko krzyżyki - zastanawiam się czy to normalne
Zapomniałam sie pochwalić, że mama zrobiła mi pyszne sledzie w jabłku i majonezie - palce lizac, z nikim sie nie podzielę takie są pychotkowe :-D

Niestety:-(nici z placków po węgiersku, okazało się, że w zamrażalniku nie ma mięska żadnego na gulasz, poszłam więc do mięsnegi ale juz był zamknietyt, dzisiaj wyjątkowo do 14, anie do 15.:wściekła/y:.Muiszę się zadowolić zwykłymi placuszkami:tak:.
Ale na pocieszenie zrobiłam sobie zupkę ze świeżego ogóreczka, palce lizać, wlasnie wcinam już drugą miseczkę:-D

Śledzie w jabłku?mmm, muszą być oyszne , przepis poproszę.A co do suwaczka to wlaśnie go edytowałam kilka dni temu i jakoś nie chce teraz nowy wkleić, wyskakuje Invalid file, więc nie wiem jak z tytm sobie poradzić.Na razie jestem bez suwaczka:-(

Ale się objedliśmy......:tak:zupka, placki ziemniaczane, arbuzik, lody, teraz trzeba się położyć brzuszkiem do góry i poczekać aż jedzonko się strawi, a mężuś nóżki musi pomasować;-)

reklama
Korzystając z okazji, że podczas dzisiejszych porządków znalazłam kabel od aparatu - wklejam zgodnie z umową nasze zdjęcia z Mazur :-)
Objaśnienia: 1i 2 widok na jezioro Lampasz późnym popołudniem
3. widok od jeziora na nasz dom :-) Rancho "Zielony Koń" jak sie przypatrzycie to dojrzycie Rybaka(kot, który przychodził pomagac nam w łowieniu ryb)
4. Mój ulubieniec Rudy - nazwałam go Cini Minis :-D ślicznotkowy był, jednak nie chciał jechac ze mną do domu(ogólnie był bardzo dziki)
5. Ja i mój małzonek w Giżycku - Dziubatka juz się nie da nie zauważyć :-D

Do góry