reklama
justice25
Fanka BB :)
witam nową mamusię :-)
Esti jesli chodzi o paznokcie(żelki czy akryle) to do każdej operacji - równiez ciązy musisz mieć zdjętego(tak przynajmniej jest praktykowane u nas w szpitalu) przynajmniej jednego pazura, żeby lekarz mógł widzieć naturalna płytke paznokcia. A to za sprawa tego, że nawet przez bezbarwny żel nie dojrzy się niektórych przebarwień. Nie wiem dlaczego lekarz doczepił się ogólnie do wszystkich paznokci, moze bał się że go podrapiesz
Anja 3maj sie cieplutko i zdrowiej, co by dzieciątko miało siłe Ciebie i Lukiego kopać :-)
Pumi Ty to się nie przemeczaj tak za bardzo. Mąż chyba dawno w dupke nie przyłożył klapsa ;-)
Esti jesli chodzi o paznokcie(żelki czy akryle) to do każdej operacji - równiez ciązy musisz mieć zdjętego(tak przynajmniej jest praktykowane u nas w szpitalu) przynajmniej jednego pazura, żeby lekarz mógł widzieć naturalna płytke paznokcia. A to za sprawa tego, że nawet przez bezbarwny żel nie dojrzy się niektórych przebarwień. Nie wiem dlaczego lekarz doczepił się ogólnie do wszystkich paznokci, moze bał się że go podrapiesz
Anja 3maj sie cieplutko i zdrowiej, co by dzieciątko miało siłe Ciebie i Lukiego kopać :-)
Pumi Ty to się nie przemeczaj tak za bardzo. Mąż chyba dawno w dupke nie przyłożył klapsa ;-)
Justice -o taaakk-klapsa w pupe!!!!
to by podchodzilo pod perwersje bo pawcio nie zbliza sie na metr do mnie. pewnie taki klaps pobudzilby moje zmysly hihihi.
ale tak juz na powaznie- Anja my na lotnisko jedziemy z tesciem bo odlot do krakowa ma o 23 a o 21 czyli wczesniej przylatuje jego syn , czyli brat mojego meza, czyli szwagier i bedzie u nas do poczatkow wrzesnia. takze tescia zawoze a szwagra przywoze-takie przetasownie gosci.
ale tak juz na powaznie- Anja my na lotnisko jedziemy z tesciem bo odlot do krakowa ma o 23 a o 21 czyli wczesniej przylatuje jego syn , czyli brat mojego meza, czyli szwagier i bedzie u nas do poczatkow wrzesnia. takze tescia zawoze a szwagra przywoze-takie przetasownie gosci.
Anja78
matka superstar
poprawa jest...zjadlam lekka kolacyjke i czekam na reakcjea no to elegancka wymiana gwardii w hoteliku, c'mon twoj Pawel przegina, troche przytulania przyda sie babikowi:-)moze jak juz ktos tam wspominal wczesniej, sex bez penetracji i orgazmowczyli ciumciankomama happy dzidzia happy, nie tylko zakupami baba zyje:dull:
Właśnie pumi, co to za odkurznie, na tyłku siedzieć, maleństwu pewnie nie podoba sie jak mamusia się tak schyla i go ściska.Mój men sprzata, ostatnio nawet pomył okna i firanki powiesił, kochany jest.awet nie pozwala mi ciężarów nosić, jak prztaszczyłam do domu 4 kg ziemniaków to na mnie nawrzeszczał.I tak w pracy dźwigam Ole, a ona waży 9kg i nic mi nie jest.
Myszorka co do wózka to baby-lux jest podarowany, i na spacery do parku który jest to uwazam że może być, bonie będzie tak trzęsło.Jeśli się nie sprawdzi to poprostu nie będę uzywac, bratanka donrze mi się w nim woziło.Mam i tak drugi, model taki jak chicco, z gondolką na zimę
jakby moj mial posprzatac to ja chyba bym zakonnica zostala. kiedys nie wiedzial jak sie rure do mojego kosmicznego odkurzacza podlacza. poza tym sie smieje ze odkurzacz jest moja ulubiona zabawka i chyba sie nie myli.
wlasnie tesc wpadl do domku z moim mezem zeby sie konczyc pakowac bo u nas jest godzina 4:30 i ogromnie mnie zaskoczyl- wreczyl mi piekny bukiet kwiatow z okazji pierwszej rocznicy slubu ktora obchodze jutro!
wlasnie tesc wpadl do domku z moim mezem zeby sie konczyc pakowac bo u nas jest godzina 4:30 i ogromnie mnie zaskoczyl- wreczyl mi piekny bukiet kwiatow z okazji pierwszej rocznicy slubu ktora obchodze jutro!
reklama
wiecie co laski?
moja szwagierka (ta w ciazy ze zdjec) jest kolo 7 miesiaca i dziecko zamiast w przod rosnie w gore-mam na mysli ze brzuch jej malo rosnie tylko dziecko rozwija sie w srodku zamiast wypychac brzusio i zaczyna jej czasem uciskac na pluca i zaczyna sie dziewczyna dusic.
slyszalyscie o takich przypadkach???
moja szwagierka (ta w ciazy ze zdjec) jest kolo 7 miesiaca i dziecko zamiast w przod rosnie w gore-mam na mysli ze brzuch jej malo rosnie tylko dziecko rozwija sie w srodku zamiast wypychac brzusio i zaczyna jej czasem uciskac na pluca i zaczyna sie dziewczyna dusic.
slyszalyscie o takich przypadkach???