reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
NO i mnie dopadlo!!!panujaca w 3miescie grypa zaladkowa, temperatura, gardlo, wymioty. Dzwonilam dzisiaj z pracy do poloznej, kazala mi sie zwijac do domu spac i pic wode:-)wic zwinelam sie z pracy, zalosny widok byl ze mnie taki zygajaco-kichajacy:zawstydzona/y:i spalam od 12 do teraz, bol glowy, gardla i katar na maxa:no:
Mam nadzieje ,ze nie zaszkodzi to dzidzi,dobrze ,ze to 17tc, najgorsze sa przeziebienia na poczatku:sorry:tak czy inaczej czuje sie fatalnie moje drogie:wściekła/y:
Witam nowa mamusie:-)

biedna Anja
xx_olaboga.gif

przechodzilam te cholerna grype przed ciaza i nic przyjemnego. trwa zwykle 3 dni i nie mozna pic ani jesc bo wylatuje z ciebie wszystkimi mozliwymi drogami
704.gif

masz racje ze dobrze ze juz po najgorszym okresie dla dzidzi i teraz chroni je lozysko.
ja tez sie boje bo moj szanowny mezunio jest potwornie przeziebiony-jeden wielki zarazek z niego. na szczescie mnie nic na razie nie bierze.....
kuruj sie i pisz jak sie czujesz
xx_pocieszyciel.gif

ojjjjjjjjjjjj !!!!!!!! choroba? 3 maj sie cieplutko

wózeczki fajne nie chcę sie jakoś wymądrzać ale baby lux? zastanowiłabym sie....
mam zboczenie na tle wózeczków ale... jeździłam bebe confortem i jestem super zadowolona spacerówke kupiliśmy peg perego i.... nie zamienie go na innego a moje kolezanki klną w zywe kamienie a to skręca a to koło ucieka skrzypi trzeba uzywac siły do składania......... ZASTANÓWCIE SIE
WÓZEK "PEG PEREGO" JAK NOWY + GRATISY!! (222561780) - Aukcje internetowe Allegro
WóZEK I FOLELIK SAMOCHODOWY Z PODSTAWA PEG-PEREGO (221992847) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiście jeszcze nie kupuję czekam na odpowiedni ale tego typu!!!!!!!!!!!
hmmmmmmm i chyba stawiam na samą głęboką gondolkę 3 funkcyjne raczej sie nie sprawdzają

a co do wakacji FATALIZA

wlasnie wrocilam z bliskiego spotkania z muszla wiem doskonale co dziecku nie zasmakowalo-wypilam dzis nesquik czekoladowe mleko i dobrze wiedzialam czym to sie skonczy-moja dzidzia kompletnie nie toleruje nic slodkiego. a do wieczora musze byc w formie bo spedze dzis na lotnisku kilka godzin.
co do wozkow -ja sie nie wypowiadam ktory jest lepszy i praktyczniejszy poniewaz nie mieszkam w polsce i tu sa calkiem inne realia-wiec ja mam wybrany moim zdaniem najlepszy jak na chodniki nowego yorku i co najwazniejsze -pierwszy raz zobaczylam go 2 lata temu i od tej pory wiedzialam ze to bedzie moj wybor

Maniaczka sprzatania:szok:Luki sie obawia,ze na nie dolece do lazienki i zwymiotuje na niego a to juz bedzie"grube przegiecie":-D

reklama
eee tam od razu maniaczka hihih-odkurzanie co drugi dzien to jeszcze nie mania
ja pakuje tescia, gotuje zupke jarzynowa, sprzatam i pisze z siostra na gg. ale mam podzielna uwage co nie? hihih

Do góry