reklama
A
aOLA
Gość
Jobo ja tez z Piotrusiem poczułam ruchy w 16tc
co do suwaczka to lekarz mi tłumaczył ze tygodnie nie zaczyna sie liczyc od dnia ostatniej miesiączki tylko ja jest termin porodu i komp sam oblicza Ja mam termin na piatek i w suwaczku kazdy tydzień otwiera mi się od soboty i jakby tak liczyc do końca to wychodzi 40 wiec jest ok
co do suwaczka to lekarz mi tłumaczył ze tygodnie nie zaczyna sie liczyc od dnia ostatniej miesiączki tylko ja jest termin porodu i komp sam oblicza Ja mam termin na piatek i w suwaczku kazdy tydzień otwiera mi się od soboty i jakby tak liczyc do końca to wychodzi 40 wiec jest ok
A
aOLA
Gość
a wogóle to śniło mi się ze moje dziecko jest chore genetycznie
Anja78
matka superstar
My chodzimy na koncery jazzowe i do opery any dzidziasie juz "kulturalnila" wiec puszcza sie muzyczke przez suchawy od 16tc? Fajnie...
Mam cala lodowe zaladowana pierogami od Lukiego mamy, dodatkowa jego bratjest ckiernikiem wiec zrobil swierzutkie jagodzianki, normalny odlot
Mam cala lodowe zaladowana pierogami od Lukiego mamy, dodatkowa jego bratjest ckiernikiem wiec zrobil swierzutkie jagodzianki, normalny odlot
Dziewczyny, kiedy planujecie zacząć chodzić do szkoły rodzenia? Macie już wybrane położne - w Warszawie jakaś paranoja - mój ginekolog już w czwartym tygodniu powiedział mi, że to ostatni moment na wybranie położnej, bo większość ma już porezerwowane terminy na styczeń... Poród rodzinny czy nie?
reklama
esti to jak ty liczysz bo ja sie sama juz pogubilam, we wtorek zaczal sie 15t to znaczy ze leci juz 16 ? Anja ale tobie fajnie z tym szwagrem cukiernikiem, tez bym chciala miec takiego szwagra bo nie ma dnia zebym nie wcinala slodkie ,dzisiaj jak wstalam do do kawki musialam zjesc grzesia dobrze ze moj maz dba o to zeby ich w domu nie braklo,aOLA ja tez mam takie durne sny dzisiaj mi sie snilo ze zaczelam krwawic, i we snie kazdemu mowilam a nikt nie chcial ze mna pojechac do szpitala, ja sobie te sny tlumacze w ten sposob ze to jest moj lek przed kolejna strata mojej kruszynki