Ja też!Potencjalnie to ja jestem wysoką szczupła brunetką
reklama
A ja jestem ale nie potencjalnieJa też!
Ja tylko potencjalnie bo wszystko odwrotnie. Może nie że gruba ale szczupła byłam kilka kg temuA ja jestem ale nie potencjalnie
Leanne
Fanka BB :)
U nas podobnie,Mój mąż też ma niski testosteron i dodatkowo słabą ruchliwość, która prawdopodobnie wywołana jest niskim poziomem testosteronu i FSH. Udało nam się podnieść testosteron, natomiast FSH nie. Ruchliwość także bez zmian
Endo dala 0.5 tabletki na 2 miesiące od pon do pt, z weekendową przerwa.
A to ja nawet nie wiedziałam, że jest taka funkcja dobrze!akurat to nie jest nowa osoba, ma taki sam adres IP jak konto, które jest tu jakiś czas
Nie będę wskazywać palcem ale warto pamiętać, że spora część dziewczyn ma tu funkcję moderatora
Czy to znaczy że to ktoś kto korzysta z 2kont?
Nie no musisz napisać teraz pod którym niskiem..albo chociaż na jaki dzieńpod innym nickiem jest zapisana na testowanie
Dorka66
Aktywna w BB
@Dorka66 Dobrze Cię „widzieć”! Co tam u Ciebie??
Żeby formalności stało się zadość i żeby nikt nie zarzucał mi że piszę bez zapisania, zapisz mnie proszę @Patii26 na wtorek 21
@penguinlicious witaj, u mnie aktualnie oczekiwanie na wynik pierwszego transferu, walka samej ze sobą żeby jeszcze nie zatestować Ogólnie usunęłam już aplikację we wrześniu sama wiesz dlaczego ale w grudniu odkąd zaczęłam przygotowania do transferu zainstalowałam ją spowrotem i tak czasem podczytuje tylko bo odzywać się to jak widać czasem strach i nic się tu nie zmieniło
A u Ciebie jak? Widziałam gdzieś że się przymierzasz do IUI?
olka11135
Ja tylko potencjalnie bo wszystko odwrotnie. Może nie że gruba ale szczupła byłam kilka kg temu
Ja akurat jestem szczupła, ale niska. I blondynka
Ja to się śmieje, że tyje tylko w ciąży taka mam od dziecka przemianę materii, teraz jest ok, ale lata temu byłam za szczupła i to był mój duży kompleksJa tylko potencjalnie bo wszystko odwrotnie. Może nie że gruba ale szczupła byłam kilka kg temu
klaudia16
wgl to wprowadziłam was w błąd , owulacja była 7-8 dni temu . I jestem 8 dni po zastrzyku . Tak wgl okazało się że jednak ten probiotyk jest na receptę . Nie mam w zaleceniach napisane ile dni mam go brać . W opakowaniu jest 6 tabletek mam wypisane 2 opakowania . Myślę żeby wziąć teraz przez 6 dni i później zadzwonię do niej i zapytam czy po antybiotyku moge brać przez 6 dni czy da mi jeszcze jedno opakowanie i mam brać 12 dniu mnie jest jakieś 8-9 dpo także do okresu to ja mam jeszcze sporo czasu dzisiaj 23 DC a cykle mam 30-34 . No ale zobaczymy a nie sprawdzałaś tego proga ? Nie wiesz czy była owu czy nie ? Udało ci się jakoś umówić na to USG w najbliższym czasie ?
Owulacja
Zobacz sobie na ikp te receptę, czy tam jest rozpisane dawkowaniewgl to wprowadziłam was w błąd , owulacja była 7-8 dni temu . I jestem 8 dni po zastrzyku . Tak wgl okazało się że jednak ten probiotyk jest na receptę . Nie mam w zaleceniach napisane ile dni mam go brać . W opakowaniu jest 6 tabletek mam wypisane 2 opakowania . Myślę żeby wziąć teraz przez 6 dni i później zadzwonię do niej i zapytam czy po antybiotyku moge brać przez 6 dni czy da mi jeszcze jedno opakowanie i mam brać 12 dni
reklama
Zażarłam stresy a przez cp miałam zakaz na ruch kilka miesięcyJa to się śmieje, że tyje tylko w ciąży taka mam od dziecka przemianę materii, teraz jest ok, ale lata temu byłam za szczupła i to był mój duży kompleks