reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Mój mąż też ma niski testosteron i dodatkowo słabą ruchliwość, która prawdopodobnie wywołana jest niskim poziomem testosteronu i FSH. Udało nam się podnieść testosteron, natomiast FSH nie. Ruchliwość także bez zmian 😕
U nas podobnie,
Endo dala 0.5 tabletki na 2 miesiące od pon do pt, z weekendową przerwa.

akurat to nie jest nowa osoba, ma taki sam adres IP jak konto, które jest tu jakiś czas :)

Nie będę wskazywać palcem ale warto pamiętać, że spora część dziewczyn ma tu funkcję moderatora 🤡
A to ja nawet nie wiedziałam, że jest taka funkcja😃 dobrze!
Czy to znaczy że to ktoś kto korzysta z 2kont? 🤔
pod innym nickiem jest zapisana na testowanie :)
Nie no musisz napisać teraz pod którym niskiem..albo chociaż na jaki dzień

@Dorka66 Dobrze Cię „widzieć”! 🥰 Co tam u Ciebie??

Żeby formalności stało się zadość i żeby nikt nie zarzucał mi że piszę bez zapisania, zapisz mnie proszę @Patii26 na wtorek 21 😀
@penguinlicious witaj, u mnie aktualnie oczekiwanie na wynik pierwszego transferu, walka samej ze sobą żeby jeszcze nie zatestować 🙈🙈 Ogólnie usunęłam już aplikację we wrześniu sama wiesz dlaczego 😉 ale w grudniu odkąd zaczęłam przygotowania do transferu zainstalowałam ją spowrotem i tak czasem podczytuje tylko bo odzywać się to jak widać czasem strach i nic się tu nie zmieniło 🙈
A u Ciebie jak? Widziałam gdzieś że się przymierzasz do IUI? 😀

u mnie jest jakieś 8-9 dpo także do okresu to ja mam jeszcze sporo czasu 😅 dzisiaj 23 DC a cykle mam 30-34 . No ale zobaczymy 😅 a nie sprawdzałaś tego proga ? Nie wiesz czy była owu czy nie ? Udało ci się jakoś umówić na to USG w najbliższym czasie ?
wgl to wprowadziłam was w błąd , owulacja była 7-8 dni temu . I jestem 8 dni po zastrzyku . Tak wgl okazało się że jednak ten probiotyk jest na receptę . Nie mam w zaleceniach napisane ile dni mam go brać . W opakowaniu jest 6 tabletek mam wypisane 2 opakowania . Myślę żeby wziąć teraz przez 6 dni i później zadzwonię do niej i zapytam czy po antybiotyku moge brać przez 6 dni czy da mi jeszcze jedno opakowanie i mam brać 12 dni

wgl to wprowadziłam was w błąd , owulacja była 7-8 dni temu . I jestem 8 dni po zastrzyku . Tak wgl okazało się że jednak ten probiotyk jest na receptę . Nie mam w zaleceniach napisane ile dni mam go brać . W opakowaniu jest 6 tabletek mam wypisane 2 opakowania . Myślę żeby wziąć teraz przez 6 dni i później zadzwonię do niej i zapytam czy po antybiotyku moge brać przez 6 dni czy da mi jeszcze jedno opakowanie i mam brać 12 dni
Zobacz sobie na ikp te receptę, czy tam jest rozpisane dawkowanie

reklama
Do góry