reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
No to coś jest nie tak. Bo to jest już spora beta. Przy 10 tys pojawia się już serduszko na usg. I taka beta już nie przyrasta o 66% w ciagu 48h, bo ona rośnie wolno...
Przy 6tys już beta rośnie wolniej..
A nie ma możliwości iść do innego lekarza??
Właśnie się zastanawiam czy nie iść do innego. Tylko nie wiem czy szukać czegoś przed poniedziałkiem czy poczekać narazie i potem ewentualnie...

Właśnie się zastanawiam czy nie iść do innego. Tylko nie wiem czy szukać czegoś przed poniedziałkiem czy poczekać narazie i potem ewentualnie...
Jak beta będzie rosnąć to możesz poczekac na wizytę u swojego, jeśli będzie słaby przyrost to niestety ale na tym etapie nic się nie da zrobić. Tak mi gin powiedział, dostałam duphaston ale i tak nie pomógł.

Ja bym spróbowała na znanym lekarzu i jeszcze w tym tygodniu spróbowała iść do innego, nikt Ci nie broni chodzić do dwóch a zobaczysz może ten okaże się lepszy 🤷‍♀️trzymam kciuki 🤞 ❤️

Hej mogę dołączyć?
Test robiłam 15.01 ale negatywny, kolejny 18.01 i nic nie pokazal ale dziś się przyjrzałam i niby coś tam prześwituje..albo ja świruje wiem że nie powinno się patrzeć po upływie kilku minut na wynik. To mój 30dc a zazwyczaj mam 26-28dniowe cykle. Okresu nie ma, piersi mam ciemniejsze i żyłki. Czasem czuje ciągnięcia w brzuchu. Czemu test jeszcze nic nie wykrywa 😒 pozdrawiam 🙂

reklama
Do góry