Ja miałam 70tys i niestety był zarodek ale serduszko przestało bić i leciało potem na lep na szyjęBetę masz 100 tys. czy 10 tys, bo to spora różnica.. Przy 100 powinno być już tętno. I jak na termin ostatniej to już ok. 7 tydzień ciąży..
reklama
Sylwiakkk
Zaciekawiona BB
Właśnie się zastanawiam czy nie iść do innego. Tylko nie wiem czy szukać czegoś przed poniedziałkiem czy poczekać narazie i potem ewentualnie...No to coś jest nie tak. Bo to jest już spora beta. Przy 10 tys pojawia się już serduszko na usg. I taka beta już nie przyrasta o 66% w ciagu 48h, bo ona rośnie wolno...
Przy 6tys już beta rośnie wolniej..
A nie ma możliwości iść do innego lekarza??
Sylwiakkk
Zaciekawiona BB
Bardzo mi przykroJa miałam 70tys i niestety był zarodek ale serduszko przestało bić i leciało potem na lep na szyję
MamaR
Fanka BB :)
Jak beta będzie rosnąć to możesz poczekac na wizytę u swojego, jeśli będzie słaby przyrost to niestety ale na tym etapie nic się nie da zrobić. Tak mi gin powiedział, dostałam duphaston ale i tak nie pomógł.Właśnie się zastanawiam czy nie iść do innego. Tylko nie wiem czy szukać czegoś przed poniedziałkiem czy poczekać narazie i potem ewentualnie...
Lily2389
Ja bym spróbowała na znanym lekarzu i jeszcze w tym tygodniu spróbowała iść do innego, nikt Ci nie broni chodzić do dwóch a zobaczysz może ten okaże się lepszy trzymam kciukiWłaśnie się zastanawiam czy nie iść do innego. Tylko nie wiem czy szukać czegoś przed poniedziałkiem czy poczekać narazie i potem ewentualnie...
nowafalaa
Hej mogę dołączyć?
Test robiłam 15.01 ale negatywny, kolejny 18.01 i nic nie pokazal ale dziś się przyjrzałam i niby coś tam prześwituje..albo ja świruje wiem że nie powinno się patrzeć po upływie kilku minut na wynik. To mój 30dc a zazwyczaj mam 26-28dniowe cykle. Okresu nie ma, piersi mam ciemniejsze i żyłki. Czasem czuje ciągnięcia w brzuchu. Czemu test jeszcze nic nie wykrywa pozdrawiam
Test robiłam 15.01 ale negatywny, kolejny 18.01 i nic nie pokazal ale dziś się przyjrzałam i niby coś tam prześwituje..albo ja świruje wiem że nie powinno się patrzeć po upływie kilku minut na wynik. To mój 30dc a zazwyczaj mam 26-28dniowe cykle. Okresu nie ma, piersi mam ciemniejsze i żyłki. Czasem czuje ciągnięcia w brzuchu. Czemu test jeszcze nic nie wykrywa pozdrawiam
Rośniemy sobie. Kolejna wizytę mamy 39 stycznia. Dziś już 9+3..@Lisa_ a jak Twoje maleństwo?
reklama
Trzymaj się.. Nie chcę Cue smucić, ale nie wygląda to dobrze.Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi i za wsparcie ❤