reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Wszystkim dzieciaczkom, którym nie składałam ostatnio życzeń wszystkiego najlepszego!!! :)

Jestem ostatnio trochę nieogarnięta, także przepraszam...
Mam dzisiaj jakiś taki kiepski dzień. Mamy starszaków, czy wasze pociechy tak ok 6 lat zaczynają zachowywać się jak zbuntowany nastolatek? Mikołaj ostatnio po prostu doprowadza mnie do szału...
Młoda już na stałe zrobiła sobie śródnocną przerwę w spaniu na ok 2 godziny. Nie śpi w dzień nie wiadomo ile, łącznie max 3h, także chyba nie jest to za dużo. Chodzę jak zombi, a młoda tak jak u bady włazi wszędzie. Z łóżeczka też już się nauczyła wychodzić... :szok:

Załączniki

• Mańka dbid2.jpg
    Mańka dbid2.jpg
    47 KB · Wyświetleń: 49
Oj tak bunt 6 latka mamy za sobą ale powiem wam coś... Bunt 7 latka jest 10 razy gorszy!
:angry:

U nas temperatura bez innych objawów i to 40stopni :/ coś czuje ze to 3 dniowka będzie... A dzisiaj impreza urodzinowa...

Mcpearl jaka słodziutka! Z tym spaniem to nie zazdroszczę :/

Nulini brawo Igi! :) a jak tam po szpitalu?

Dziewczyny, nie wiem, jak u Was, ale u mnie w Częstochowie szaleje wirus z bardzo wysoką gorączką, która nie daje się zbić.
Przeżyłam to z Tosią, od wtorku do czwartku gorączkowała mi bez przerwy po 40 stopni i spadała temperatura po 2 godzinach od podania syropu.
Okłady, kąpiele, wszystko psu na budę...

reklama
Do góry