reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Spoooooko Kochana, to dopiero przy pchaczu Czekamy na Frania
bada m.
Fanka BB :)
Sto lat dla Tymona i mamusi licji spełnienia marzeń
McPearl
Wszystkim dzieciaczkom, którym nie składałam ostatnio życzeń wszystkiego najlepszego!!!
Jestem ostatnio trochę nieogarnięta, także przepraszam...
Mam dzisiaj jakiś taki kiepski dzień. Mamy starszaków, czy wasze pociechy tak ok 6 lat zaczynają zachowywać się jak zbuntowany nastolatek? Mikołaj ostatnio po prostu doprowadza mnie do szału...
Młoda już na stałe zrobiła sobie śródnocną przerwę w spaniu na ok 2 godziny. Nie śpi w dzień nie wiadomo ile, łącznie max 3h, także chyba nie jest to za dużo. Chodzę jak zombi, a młoda tak jak u bady włazi wszędzie. Z łóżeczka też już się nauczyła wychodzić...
Jestem ostatnio trochę nieogarnięta, także przepraszam...
Mam dzisiaj jakiś taki kiepski dzień. Mamy starszaków, czy wasze pociechy tak ok 6 lat zaczynają zachowywać się jak zbuntowany nastolatek? Mikołaj ostatnio po prostu doprowadza mnie do szału...
Młoda już na stałe zrobiła sobie śródnocną przerwę w spaniu na ok 2 godziny. Nie śpi w dzień nie wiadomo ile, łącznie max 3h, także chyba nie jest to za dużo. Chodzę jak zombi, a młoda tak jak u bady włazi wszędzie. Z łóżeczka też już się nauczyła wychodzić...
Załączniki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
McPearl, bunt sześciolatka
McPearl
Nulini, idę se strzelić w łeb
femme fatal
Mama Ninki :)
Oj tak bunt 6 latka mamy za sobą ale powiem wam coś... Bunt 7 latka jest 10 razy gorszy!
U nas temperatura bez innych objawów i to 40stopni :/ coś czuje ze to 3 dniowka będzie... A dzisiaj impreza urodzinowa...
Mcpearl jaka słodziutka! Z tym spaniem to nie zazdroszczę :/
Nulini brawo Igi! a jak tam po szpitalu?
U nas temperatura bez innych objawów i to 40stopni :/ coś czuje ze to 3 dniowka będzie... A dzisiaj impreza urodzinowa...
Mcpearl jaka słodziutka! Z tym spaniem to nie zazdroszczę :/
Nulini brawo Igi! a jak tam po szpitalu?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dziewczyny, nie wiem, jak u Was, ale u mnie w Częstochowie szaleje wirus z bardzo wysoką gorączką, która nie daje się zbić.
Przeżyłam to z Tosią, od wtorku do czwartku gorączkowała mi bez przerwy po 40 stopni i spadała temperatura po 2 godzinach od podania syropu.
Okłady, kąpiele, wszystko psu na budę...
Przeżyłam to z Tosią, od wtorku do czwartku gorączkowała mi bez przerwy po 40 stopni i spadała temperatura po 2 godzinach od podania syropu.
Okłady, kąpiele, wszystko psu na budę...
femme fatal
Mama Ninki :)
U mnie po godzinie spadło po okładkach i paracetamolu ale też spało z 40 na 38... Teraz nadal ma te 38-39
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No to u nas identycznie...