reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

SUSEL hehe to ja też często się tak kąpie z tym że po całym dniu jak Kuba przychodzi to chciałam mieć chwile dla siebie ;) i tak zaraz mi ją da i będziemy się razem kąpać ale chociaż 15 min samotności... :p

reklama
Chyba jednak zęby u nas bo wyczułam dzis drugą 1 na górze. Wiec mamy cztery zębole.
Mam nadzieje ze to tylko zęby były.

Emilchen D. daje radę. Zuch chłopak. A pewnie z czasem i do spania się przyzwyczai.

Gratki zębów :-) :)

u nas Gniewko i łazienka to złe połączenie :rolleyes2:,w wannie ląduje wszystko łącznie z papierem toaletowym i karmą Leośki,

emi super,że małemu u niani pasuje,a G też cuduje ze spaniem dziś spał tylko 1h od 11 do 12 i teraz już śpi na noc na szczęście

Sto lat dla Alicji z okazji 1 urodzin :happy2::happy2:
Oraz dla wczorajszego jubilata Miłosza :biggrin2: wszystkiego najlepszego

Nie nadążam za moim synkiem :no:nie dość,że jest jak tajfun, chodzi i rozwala wszystko to jeszcze od niedzieli wchodzi na krzesła ,pudła z zabawkami ,biurko ,stół i najgorsze na jeździk, który odjeżdża w trakcie :errr:

Ostatnia edycja:
Dziękujemy :-)

Tak urosła moja kruszynka (na niej jej ciuszek ze szpitala)
Aktualnie 71cm i 8kg :)

Załączniki

• 1453924275658.jpg
    1453924275658.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 51
Dziękujemy za życzenia :-) i oczywiście najserdeczniejsze życzenia dla Alicji :-D
U nas z racji roczku Miłosz zaliczył swoją pierwszą wizytę u fryzjera, był wniebowzięty, mam nadzieję, że kolejne wizyty też takie będą :-)

Załączniki

• 1453927771455.jpg
    1453927771455.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 49
Sto latek wszystkim Jubilatom!!!

Ignaś ma 79cm, waży 10,5kg ale znalazłam wpis i Tosia była taka sama w jego wieku :szok:

No i Igi żłopie Watera (tego niekapka), tak mu się spodobało, że nie chce ze swojej butelki już pić :-D

reklama
Do góry