reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzień dobry :happy:

Femme to rzeczywiście słabo z tymi weekendami :-p i podziwiam za czas bez męża,bo ja czekam na 16 i powrót Piotrka z pracy jak na zbawienie :-D

Zdrówka dla chorujących oby szybko minęło :tak:

Ja nie meczowa , ale chłopaki oglądali,a P na lodówce zapisał mi wynik meczu :happy:

Dzień dobry w ten jakże śnieżny, rześki i poranek. A za oknem wciąż pada śnieg pada śnieg lala lala....
U nas cały czas choroba u malej katar.....my inhalacje ale z dwoma sterydami i mgiełka solankowa i spray jakiś na receptę. Mamy 8 zębów, noce ciężkie a dziś i ja się pochwale były pierwsze trzy kroczki:)

Zdorwia dziewczyny dla maluszkow!

Gratki dla Gniewcia;)

Zapomniałam Megami odpidać! Anilka cudne imię! Nie znam nikogo o takim imieniu. Ja mieszkam na Plaszowie .

Ja także z dziecini Wychodze przy katarze i nie dogrzewam, u mnie zimny chów, hartuje raczej. Nie Wychodze na zewnątrz jeśli jest gorączka lub mi się nie chce.

Ja siedzę u rodziców. Mąż od.kilku dni mówi że u nas bardzo zimno więc cieszyłam się.ze mnie w domu nie ma, to tu spadł śnieg :/

R dziś nabil sobie dwa guzy. Przestawił się na.jedna drZemkę.dziennie i to ok 40min.

Jutro,już Ł do,nas przyjeżdża A e sb załatwiłam ze mama zostanie z młodym A my idziemy do kina na randke ;)

Dzień dobry.....?
Co tu tak cicho? U nas masakra, pogoda barowa a noce juchowe......katar katar katar. Moje dziecko jak Jagoda Susla przeszla na diete od 3 dni, ani mleka ani kaszki ani obiadu ani deserku.... why? Co robić? :(

U nas też ch.ujowizna za oknem :no:

Młody katar ma ciągle, ale tylko odciągamy, noce to standard, za to przestawiamy się w dzień, bo ostatnio spał mi Gad 3 razy po godzince, teraz chcę go przerobić na 2 razy po godzince, półtorej.
Dziś pierwszy dzień, z pierwszą drzemką się udało, zobaczymy, jak z drugą...

Do tego ograniczyliśmy posiłki mleczne i mm już tylko na śniadanie i kolację po 210ml z kaszką.
Oprócz tego apetyt godny pozazdroszczenia, słoik 190g to mało, najlepiej, jak je coś domowego, wtedy do oporu ;-)

Na wadze łazienkowej miał dziś rano 9.9kg w ubraniach :szok:

reklama
Toście nas zarazili :-p ledwo żyje i Antoś też,Mikołaj tylko kaszle, a Gniewko obudził się z katarem :sorry:
Do tego za nami najgorsza noc od nie pamiętam kiedy, co pół godziny ryczał i się prężył, bolał go brzuszek :tak: nie żyje

Nulini zazdraszczamy apetytu Ignasia,bo u nas nadal mlecznie
Chodzi coraz lepiej i cieszy się, bo wie, że my się cieszymy

Zdrówka

Ostatnia edycja:
Do góry