Ja przed każdym okresem jestem w ciąży TAKI mam stres a zabezpieczenie to podstawa a i tak żyje w ciągłym stresie. Jakby mi macice wycieli to i tak pewnie bym była w stresie że będę wybrykiem natury i zaciąże... Boję się ciąży tak samo bardzo jak tych których nazwy nie wolno wymieniać (oblesne na literę p)
reklama
No niestety, kalendarzyk nie jest pewna metodą
Dziewczyny moja koleżanka z podstawówki ma czworo dzieci.
I jak mówi to są jej cuda bo powstały w czasie kiedy to absolutnie , ale to absolutnie ona nie mogła zajść w ciążę
Stosuje kalendarzyk. No ale ona innych metod nie uznaje
Dzieci są prawie rok po roku
Dziewczyny moja koleżanka z podstawówki ma czworo dzieci.
I jak mówi to są jej cuda bo powstały w czasie kiedy to absolutnie , ale to absolutnie ona nie mogła zajść w ciążę
Stosuje kalendarzyk. No ale ona innych metod nie uznaje
Dzieci są prawie rok po roku
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wybacz, ale jakby mi ktoś powiedział, że stosuje kalendarzyk i ciąża jest CUDEM, to bym ZABIŁA śmiechem...
Ja rozumiem, wiara, poglądy, ale kalendarzyk to NIE JEST pewna metoda, bo zaburzą ją głupi katar!
Ja rozumiem, wiara, poglądy, ale kalendarzyk to NIE JEST pewna metoda, bo zaburzą ją głupi katar!
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
No to rzeczywiście musiał być kalendarzyk, bo jeśli byłaby to jakaś poważna metoda npr to najpewniej nie mogli się powstrzymać, albo nie kuma metody No albo cud nad cudy rzeczywiście heheh
Nulini jeśli katar zaburza to widać to w objawach i się nie seksi No albo seksi na własne ryzyko
Nulini jeśli katar zaburza to widać to w objawach i się nie seksi No albo seksi na własne ryzyko
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Masakra
Ale ciemnogród
Megami, kiedyś dyskutowałam z dziewczyną stosującą kalendarzyk, u niej się sprawdza, ale na np. nie wyobrażam sobie takiej akcji - nakręcamy sie z mężem, pożądanie sięga zenitu i NIEEEE- SORRY - DZIŚ NIE MOŻNA
Możemy za 2 dni, jak mi się płodne skończą
Ale ciemnogród
Megami, kiedyś dyskutowałam z dziewczyną stosującą kalendarzyk, u niej się sprawdza, ale na np. nie wyobrażam sobie takiej akcji - nakręcamy sie z mężem, pożądanie sięga zenitu i NIEEEE- SORRY - DZIŚ NIE MOŻNA
Możemy za 2 dni, jak mi się płodne skończą
Ja nigdy nie wierzylam w NPR, jesli nie bylam na tabsach to mialam nieregularne miesiaczki, wiec to nie dla mnie. Ale wiecie co, tak serio, czy ktos naprawde mysli ze to https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Metoda_LAM dziala?
reklama
Indi fikcja, moja jedna z czerwcowek zaszła w tym okresie, inna 3miessiace po porodzie,karmiąc w 100000% cycem. Więc baje to są, tak jak lekarz mówi "nigdy nie będziesz mieć dzieci!!!!" po czym po roku szykujesz wyprawkę dla swojego dziecka (moja koleżanka)