reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Moj mlody ma taki okres teraz ze jak tylko znikam w innym pokoju to ryczy, z drzemek budzi sie caly roztrzesiony jak mnie nie ma bo jak jestem obok to jsst ok. Dlatdgo nie przenosze go bo widocznie za wczdsnie dla niego

Hej

My byliśmy wczoraj na Jarmarku św. Dominika z Dominikiem :-D fajnie, bo chłodno, wyczailiśmy jeden dzień zmiany pogody, ale dzisiaj już znowu ukrop :baffled: nienawidzę upałów i chociaż ogólnie jestem zmarzlak, to zdania nie zmienię ;-)
Kupiliśmy małemu balonik z helem i cieszyliśmy się chyba bardziej od dziecka, stare konie :-p
Natomiast droga powrotna to była masakra, mamy ponad 100 km i młody już nie wytrzymywał, był zmęczony, zrobiliśmy przerwę na cyca ale nie chciał za bardzo pić a jak znowu trafił do fotelika to kontynuował koncert... najgorsze, że on słabo zasypia podczas jazdy...

Co do spania to my ostatnio całe noce w jednym łóżku, wcześniej trcohę spał w łóżeczku a nad ranem przenosiłam go do siebie. Teraz budzi sięza każdym razem jak jest odkładany do łóżeczka pomimo, że już śpi i jest bardzo zmęczony - zasypia na noc ok. 23 albo i później :baffled:

agulqa mój jeszcze nie ma lęku separacyjnego, wczoraj poszedł na ręce do pani w Pizza Hut i jemu chyba wszystko jedno u kogo jest na rękach :baffled: widocznie on wszystko przechodzi później...

Jutro mamy mieć szczepienie ale chyba zadzwonię i przeniosę, bo Dominiś zawsze gorączkuje i aż strach narażać organizm na taki wysiłek w ten skwar...

Ostatnia edycja:
U nas właśnie gorączka znowu jest,całą noc na rekach,teraz odsypia po syropie.nie wiem czy to z gorąca,czy po baseniemoże...zostało nam 2 dni na wakacjach,nie wiem czy wracać wcześniej...

Mój odkąd pamiętam śpi w łóżeczku :) tylko teraz coś go naszło spać z nami :) wszystko było by ok gdyby nie fakt że się przy nas przegrzewa :)

Moj w nocy to o bozym swiecie nie wie, nie zauwazylam, zeby sie bal czy cos. W dzien jak tylko go xostawilam samego to wyje, ale w nocy jest OK. Z Reszta jak sie budzi w nocy I placze to przeciez I tak go slyszymy I ktos do niego wstanie.
U nas juz byl taki okres, ze nasze malenstwo fizycznie nie istnialo, wiec teraz bardzo sobie cenie, ze mozemy byc tylko my sami chociaz w nocy.

Aga, moj tak samo jak Rob, zawsze jak ktos go bierze to sie rozglada cxy ja jestem. U niektorych ludzi placze.

reklama
Do góry