Ile Wasze dzieci jedza tych obiadkiw czy deserkow? Tak na raz? Bo ja nie wiem czy dobrze daje. Ja robie sama, I mroze potem wxtakich pojemnicxkach 60 ml. Czy taki sloiczek gotowy dajecie na raz czy dzielicie jakos? No I czy raz dziennie czy wiecej? Bylam dzisiaj na grupue mamuskowej, to jedna kobitka takie zarcia serwuje swojej corce 7 mies ( sama jej gotuje) ze mi az glupio bylo, ze moj ma taka nedze
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Indi bliskosc moim zdaniem, teraz znow sie obudzil
Smok beeee nie dal sie oszukac
Dalam cycka, chlipnal 5razy i spi wtulony we mnie
Sprobuje jeszcze kilka razy i jak cos pauzuje, nie ma sensu zamuoac brzuszka jesli nie o glod chodzi
Goferek chcesz mi powoedzoec ze od 19.30 do 6 masz labe?!
Smok beeee nie dal sie oszukac
Dalam cycka, chlipnal 5razy i spi wtulony we mnie
Sprobuje jeszcze kilka razy i jak cos pauzuje, nie ma sensu zamuoac brzuszka jesli nie o glod chodzi
Goferek chcesz mi powoedzoec ze od 19.30 do 6 masz labe?!
My jeszcze kupujemy, bo mam gówniany blender i po moim to zaraz się dławi, no i cały słoiczek 120g na raz wciąga, do tego staram się codziennie po południu dorzucić pół albo cały słoiczek owocków, ale to zależy czy waćpan ma ochotę zjeść czy nie, no i nie zawsze mam do tego głowę... To wszystko od Ciebie zależy, możesz dać więcej, zobaczysz czy tyle zje ;-) jak ma apetyt to niech zje więcej ;-)
MommyTigger
Ale tu wesoło
Idni jak pięknie Twój piłkarz siedzi!!! A mój nic.... :-( Pół słoiczka góra zje.
Goferek i od 19 do 6 ci prześpi, ładnieee
Idni jak pięknie Twój piłkarz siedzi!!! A mój nic.... :-( Pół słoiczka góra zje.
Goferek i od 19 do 6 ci prześpi, ładnieee
Moj sie trzesie za prawdziwym zarciem ( no oprocz brokula moze, bo to to mu tak nie wychidzilo, ze az mi bylo niedobrze patrzsc na te zielone gluty wypadajace mu z paszczy), tyle ze nie mam pojecia w jakich ilosciach mu dawac. Masakra, chyba karmienie samym mlekiem bylo latwiejsze
Agulqa Robson normalnie wypił to mm? Bo ja jak dwa razy Tymkowi próbowałam dać to normalnie pluł tym mlekiem mm (cyca wtedy to od razu do buzi) - a też mam własne wesele we wrześniu i chciała bym wypić i tak sie już głowie jak to zrobie ;/
Mój Tymek też sie czesto budzi w nocy i zawsze je cyca ale jak zostawiłam raz Tymka z teściową to wytrzymał w nocy bez jedzenia od 20 do godziny 2 w nocy (budził się dwa razy i teściowa chciała mu dać mm to nie chciał tego pić) - poprzutalała go i poszedł spać. Tak że doszłam do wniosku że budzi się na przytulanie ale ja i tak zawsze daje mu cyca bo wtedy pociućka i zaraz zasypia.
co do rozszerzania diety się nie wypowiadam jeszcze nie rozszerzam.
Mój Tymek też sie czesto budzi w nocy i zawsze je cyca ale jak zostawiłam raz Tymka z teściową to wytrzymał w nocy bez jedzenia od 20 do godziny 2 w nocy (budził się dwa razy i teściowa chciała mu dać mm to nie chciał tego pić) - poprzutalała go i poszedł spać. Tak że doszłam do wniosku że budzi się na przytulanie ale ja i tak zawsze daje mu cyca bo wtedy pociućka i zaraz zasypia.
co do rozszerzania diety się nie wypowiadam jeszcze nie rozszerzam.
Moje dziecko albo jest chore albo zeby.
O 12 w nocy pobudka, dałam mleko i prawie do 2 była walka ze snem. W miedzyczasie pojękiwania i trzeba było podać smoczek.
Pobudka po 5, mleko i temp 38 stopni (( W nocy mierzyłam, to było 37.4.
Nie mam siły ((
O 12 w nocy pobudka, dałam mleko i prawie do 2 była walka ze snem. W miedzyczasie pojękiwania i trzeba było podać smoczek.
Pobudka po 5, mleko i temp 38 stopni (( W nocy mierzyłam, to było 37.4.
Nie mam siły ((
jenn200818
Niektóre z naszych forumowych dzieci to szaleją, siedzą same i nawet stoją U nas jeszcze takich atrakcji nie ma, ale w końcu jest jeszcze czas ;-)
Mój hrabia to pije tylko soczek jabłkowy rozcieńczony z wodą. Wodą i herbatkami się brzydzi.. No ale zawsze coś, oprócz tego mleka.
Postanowiłam sama robić mu jedzenie, bo jest wybredny i niestety ciężko trafić mu w gust jeśli chodzi o gotowe mieszanki. Tylko niestety muszę kupić porządny blender, bo mam taki który ma 280 mocy, także strasznie kiepski i się nie nadaje.
Dzisiaj chyba pierwszy raz przetestujemy spacerówkę, sama jestem ciekawa jak mu się będzie jeździło. W gondoli wygląda już trochę śmiesznie, bo tak na styk się mieści, a z kolei spacerówka wydaje mi się strasznie duża..
Miłego dnia! Zapowiada się, że będzie pięknie :-)
Mój hrabia to pije tylko soczek jabłkowy rozcieńczony z wodą. Wodą i herbatkami się brzydzi.. No ale zawsze coś, oprócz tego mleka.
Postanowiłam sama robić mu jedzenie, bo jest wybredny i niestety ciężko trafić mu w gust jeśli chodzi o gotowe mieszanki. Tylko niestety muszę kupić porządny blender, bo mam taki który ma 280 mocy, także strasznie kiepski i się nie nadaje.
Dzisiaj chyba pierwszy raz przetestujemy spacerówkę, sama jestem ciekawa jak mu się będzie jeździło. W gondoli wygląda już trochę śmiesznie, bo tak na styk się mieści, a z kolei spacerówka wydaje mi się strasznie duża..
Miłego dnia! Zapowiada się, że będzie pięknie :-)
Indi moja zjada 60ml obiadku i tyle samo owoców,ale zjadłaby wiecej gdybym dała.ale prócz tego pije mleko,nie jest yo samodzielny posiłek .Lay mi pediatra mówił że przy zebach to temperatura maks 38 ale to też rzadko...wiec może hest chora niestety...
reklama
bada m.
miłego dnia
Indi rzeczywiście pięknie N siedzi G czasami posiedzi,ale chwilkę a później leci na boki i zdarza mu się postać przez kilka sekund samemu ,stanie jest teraz lepsze od siedzenia
Super wasze maluszki jedzą ,u nas tak jak już pisałam,po wszystkim bóle brzuszka i zjada co najwyżej kilka maleńkich łyżeczek,a później wypluwa lub go cofa
blender kupiłam sobie po urodzinach z Boscha ,więc mam czym działać my jutro na 9 na szczepienie Gniewka i Mikołaja -obaj bracia będą się wspierać dziś piekę tort,bo jutro będziemy obchodzić pół roczku (u starszaków też obchodziliśmy,takie z nas krejzole)
Lay &&& za wytrwałość i zdrówko
Indi rzeczywiście pięknie N siedzi G czasami posiedzi,ale chwilkę a później leci na boki i zdarza mu się postać przez kilka sekund samemu ,stanie jest teraz lepsze od siedzenia
Super wasze maluszki jedzą ,u nas tak jak już pisałam,po wszystkim bóle brzuszka i zjada co najwyżej kilka maleńkich łyżeczek,a później wypluwa lub go cofa
blender kupiłam sobie po urodzinach z Boscha ,więc mam czym działać my jutro na 9 na szczepienie Gniewka i Mikołaja -obaj bracia będą się wspierać dziś piekę tort,bo jutro będziemy obchodzić pół roczku (u starszaków też obchodziliśmy,takie z nas krejzole)
Lay &&& za wytrwałość i zdrówko