reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Laydeek, kurde no moj tez nie slucha I co zrobic, no co Robic pytam sie?

Jenn, Piotruś jak sie zmienil!!!! :)

Aga, dokladnie! To, ze np bierzemy dzieci na basen, czy uczymy grac na,wiolonczeli, to nie zmuszanue ich do tego. Jak np widze, ze moj sie cieszy pluskajac sie w wodzie, to bedziemy dalej chodzic, bynajmniej nie dlatego, ze nam ambicje zeby moj syn zostal plywakuem olimpijskim :) a poza tym np za 5 lat moze akurat bedzie chcial malowac, albo lepic ludziki z plasteliny, albo tanczyc, albo moze nic mu sie nie bedzie chcialo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się i mówimy dobranoc, ja i mój Kwęk już chyba tradycyjnie idziemy spać koło północy ....
W Zakopanym super, ale nie mam siły pisać.
Kasia ja bym jeszcze nie dawała.
MójaMoj męczy bula je co 2-3 h i nie mamy do tej pory ŻĄDNEGO rytmu dnia i nocy ani posiłków ani snu ani spaceru....może jak skończę z ko....walczę do końca juz nie 6 a 7 msc a w sierpniu się zobaczy....

Witajcie

Nadrobiłam ale nie pamiętam co miałam odpisać :eek::sorry:
Miałam ciężki weekend :-p ale tak pozytywnie. Ja wyrodna matka oddałam dzieci do dziadków na noc- młodą pierwszy raz :zawstydzona/y: (już usłyszałam od życzliwych, że to za szybko i krzywdę dziecku robię) ale muszę przyznać, że zniosła to dzielnie :tak:
Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :-D zrobiliśmy grilla z ogniskiem i oczywiście % :tak: naładowałam baterie na kolejne kilka tygodni :sorry:

Suseł- ja podaję wodę, dziennie wypija jakieś 50 ml to pewnie za mało... Próbowałam te herbatki z hippa pół na pół z sokiem i faktycznie wypiła by całą butlę od razu... więc jeszcze popróbuję z wodą. Gutek do dziś tylko woda lub ew sok jabłkowy, nie znosi kubusiów plejów i tego typu... mimo, ze czasami babcie kupują, nie lubi i to samo z gazowanym :)

Miłego dnia :-)

miłego dzionka :happy::-) ja też nie słyszałam o prezencie za "kto pierwszy ujrzał zęba" ,za to wróżkę zębuszka i mnie przynosiła pieniążek pod poduszkę ;-)

G pije soki rozrobione i herbatkę melisa z jabłkiem oraz malina z dziką różą na zmianę,ale czasami udaje mi się przemycić zwykłą wodę-oby jak najczęściej :tak:

malinka super,że masz komu podrzucić malutką,bo u mnie brak chętnych (G wszędzie z nami ciągany) ,nawet na kilka godzin,nie mówiąc o nocy :-D

Jenn duży Piotruś :happy:

G je butle co 3 h czasami troszkę krótsze przerwy,a czasami jak więcej wypije w między czasie to i dłużej wytrzyma ,strasznie chce jeść z nami ale to co my mamy na talerzach,nie to co dla niego przeznaczone,więc skubię mu po troszkę różności:tak:czasami mam wrażenie ,że on nie lubi papek

Mysza, my I tak zawsze chodzimy spac przed 12, tak jakos wychodzi. W ciagu dnia nie mam na nic czasu, wiec jak maly zasnie na nic, to dopiero mam czas dla siebie.

U nas byla 1 pobudka w nocy o 4, potem sie obudzil przed 6 na kupe I jeszcze o dziwo pospal do 8. Moze byc tak, ze od brokula kupa zielona I twarda? U nas tymi kupami to od samegi poczatku jest problem :(

Tutaj skwar, 30°, ogrodek to syf kila I malaria, nie ma nawet gdzie koca rozlozyc. Chyba potwirzastego gdzies zabiore jak sie obudzil, chociaz on tez tak srednio lubi byc na dworze jak jest tak goraco.

Hej, u nas niby dzien niejGorszy ale ze ja niewyspana to i tak niezadowolona ;)

Rob ma obnizone lozeczko wrzucone zabawki i dzis bawil sie z dobre 20min sam

Kupilismy mm, w sierpniu wesele wiec chcialam dac i sprawdzic jak bedzie spal, liczac ze pobawoe sie na wlasnym weselu
Mlody mial zrobione 120ml, wypil 90 o 20.10 i o 21.37 bylismy juz po pobudce z kp

Jednak jest cycoholikiem ;)

reklama
Cześć wszystkim :-)

W poniedziałek byłam z Natalką na kontroli u neurologa i waży już 8470 i ma 73cm, więc kawał baby, ale zjeść też potrafi, np. dziś:
6:30- 210ml mm
11 - 180ml mm
14- deser ze słoiczka
16- 180ml mm
19:30 210ml mm
i kolejne karmienie będzie ok godz.6

Brokuł i groszek to złoooooo, krzywi się i aż nią telepie jak próbowałam jej dawać, wszystko inne bez problemu.

U mnie też kicha z piciem, najlepiej smakują herbatki gotowe z hippa.

O prezencie za zęba też nie słyszałam.

Wszystkim dumnym mamą gratulację zdolnych dzieci :-)

Do góry