reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Karpanna nie będę się wdawac w chorą dyskusje zbyt dorosła jestem na to. Nawet jeśli nieświadomie uraziłaś mnie w pierwszym poście w kolejnym zrobiłaś to z premedytacją! Mogłabym odpowiedzieć na każde twoje słowo, ale ja nie mam ochoty dopier.dalać ludziom nie znając ich.

Gimnazjum

reklama
Uwielbiam dni pod tytułem "Chore dzieci zawsze hurtem" :-p
Młody wymiotował od wczoraj do dziś do 8 rano, a Mańka ma katar. I teraz nie wiem czy to kwestia zębów czy przeziębienia. I oczywiście zawsze musi to przypadać na czas kiedy nie ma M w domu :wściekła/y:

Dawno tu nie gościłam, ale zajrzałam specjalnie dla karpanny. Kochana, dziewczyny tyle o tobie piszą, że musiałam po prostu wejść i napisać ci, że jesteś moim ulubionym TROLLIKIEM. Miód na moje oczy kiedy czytam twoje posty!!! To nie łatwo być mistrzem trollowania, a tobie się to udaje znakomicie. Poszukam, może jest jakiś konkurs na TROLLA roku to cię zgłoszę jako swoją faworytkę :tak::tak::tak: buźka.

No zezarlo mi posta :((((

U nas odpukac cos lepiej troche. Istatniej nocy spal bez przerwy od 18 do 4, dostal butle I spal do 7, spiac u siebie budzi sie mniej niz spiac z nami.

Wcxoraj pierwszy raz jadl brokula. Zjadl, ale krzywil Sue jakby kupe jadl :p

U nas polowa rodziny to tacy bardziej lub mniej spelnieni muzykanci, serio zadnego brzdekolenia u nas w domu nie zniese. To juz chyba wole malowanie po scianach tak jak ja robilam za dzieciaka :p

O LOL, aż musiałam się zalogować.
Cóż ja mogę jeszcze dodać :-D
(nawet mi się zrymowało)

Karpanna jak się spodziewałaś to po to rozpoczynasz niebezpieczne dyskusje i próbujesz obrażać innych?
A jeśli większość ma na Twój temat podobne zdanie to chyba coś w tym jest i problem raczej nie tkwi w nas.

reklama
Doggi, no jak mozesz! Ja zawsze chcialam zostac pilkarzem, mi nie wyszo za to moj syn material pierwsza klasa :) paczcie jak sie dziecko cieszy z galy ! Chcialam Wam pokazac jak gola strzela, ale foch byl I nie dalo sie zdjecia zrobic :p

U nas maly sukces w samodzielnym zasypianiu. Jak juz jest taki megamarudny, to wkladan go do lozeczka, troche posteka I zasypia. Juz,tak drugi dzien ma. Matko I corko, zeby znowu mu sie nie cofnelo !

Załączniki

• 1435583951591.jpg
    1435583951591.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 54
Do góry