reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jezyk, ja bym urosła na wysokość pałacu kultury gdybym miała tak zdolnych synków :-) Gratuluje Ci :-)
Agulqa, gratulacje dla Roberta. Teraz zgodnie z przesądem, stary powinien kupic Tobie i Robsonowi jakiś drobiazg :-))) Ja czekam dalej. Dziaselka juz rozpulchnione, paluchy ciagle w buzi.

reklama
Yggam moj bratc np nie moze miec z paskiem bo ma opisowe swiadectwo wiec nie sadze by jedyna szkola w polsce i akurat w bydgoszczy takowe dawala, ale moze sie myle

Lay ja nie znam zadnych takich przesadow ;)

Aga moj Kuba mial od pt do dzis turniej organizowany przez klub w ktorym gra. Na 8 druzyn w kategorii wiekowej zajeli 1 miejsce, przegrali tylko jeden mecz 1:0 a reszta wygrana. Duma mnie rozpiera. Mam nadzieje ze R tez bedzie grac :)

Agulqa_b to zwyczaj nie przesąd. Osoba która pierwsza zobaczy pierwszy ząbek u dziecka dostaje prezent :) więc tak jak laydeek pisze stary musi się wykazać ;)

Ja modlę się żeby stachu nie chciał grać w nogę. Nienawidzę tego sportu i perspektywa wozenia go na treningi i oglądanie meczy bleeeeee. Mogę wstawać o 5 rano i wozić na basen na treningi, gdyby chciałby być wioślarzem ma moje błogosławieństwo w 100% siatkówka, koszykówka spoko luz, balet ok (choć T by się załamal) TYLKO NIE PIŁKA NOŻNA BLEEEEEE

Ostatnia edycja:
U nas coraz gorzej....tej nocy budziła się co 1,5 h, mimo, ze dostała flache na noc...i to pobudki z darciem a od 5:30 do 8 co 20 minut .nie wiem skąd tyle siły, bo na nocny sen zasnęła przed północą....... dopiero jak zrobiła kupsko koło 8 to się uspokoiła a.potem jeszcze dwie kupy zielone, a to wszystko przez co!? Przez kolejną nowość a mianowicie sok bananem....ma 6 msc a dopiero zaczynamy z dieta a do tego po co drugim produkcie nie może słać bo brzusio boli...ktoś tez tak ma?:/
Dziewczyny gratuluję i ząbków (o prezencie na pierwszy ząb w Grodzie Kraka nigdy nie słyszałam) i przedewszystkim zdolnych dzieci! Mi od 12 rż marzył mi się syn na stare late a mam dwie córki; p to była większą moja ambicja niż mojego męża ...ech
Dobranoc, duzoo snu życzę

P.s moje dziecko dziś też w tej chwili dopiero zasypia na.noc wisząc na moim cycu, zamiast wydłużać nocne przerwy ona skraca ....padam na mordę: (

Ostatnia edycja:
Doggi, może Stachu to nowy Messi :p

Mysza tak to już z rozszerzaniem jest, może jelita jeszcze średnio gotowe do trawienia czegoś poza mlekiem.

O jak milo, ze jeszcze ktoś nie śpi; ) dzięki za słowo otuchy megami:) można na Ciebie zawsze liczyć.
Mała odlożona do łóżeczka, charczy i chrapie a ja nie mogę spać przez ten jutrzejszy wyjazd do Zakopca, cos się denerwuje....

Doggi- obawiam się że Stachu będzie miał gdzieś co Ty chcesz :p u nas w domu w ogóle nie padało się o piłce i nie oglądało męczy i..i tak zrobili co chcieli

Agulqa- gratulacje dla brata.

reklama
Świadectwa w klasach 1-3 są opisowe dla wszystkich a pasek dostały dzieci które najlepiej wypadły na teście podsumowującym cały rok ich pracy. Julka wyszła na środek w czasie apelu i otrzymała zasłużone świadectwo od dyrektora szkoły. Sama na to zapracowała bo ja tylko trochę ją dopilnowałam. To jej sukces. Nadal duma mnie rozpiera.

Gratulacje ząbków oraz zdolnych dzieci.

Współczuję trudnych nocy.

Rodzice którzy narzucają swoje niespełnione marzenia wbrew woli dzieci wkurzają mnie niesamowicie, toksyczna miłość. Z resztą jak dzieci robią to co lubią osiągają sukcesy co czytamy np od Jeżyka.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry