Martwię się. Wera budziła się dzis w nocy regularnie co 3h. 12,3,6. Do tego miała w nocy stan podgoraczkowy. Nie kaszle, nie ma kataru. Ogólnie jest pogodna. Ale dzis rano zrobiła zielona kupe o bardzo brzydkim zapachu. Nic wczoraj nie dostała do jedzenia prócz mleka i do picia wody. Czy przy ząbkowaniu tez moga byc zielone kupki?
reklama
U nas calgel działa tylko na chwilę. Dentinoxu ponoć w hurtowni w ogóle nie ma... Zjeździlam pół Wrocławia i nie było.
Sama dawałam sobie na dziaslo ten żel i nic oprócz chłodzenia nie daje, a po dentinoxie czuć było jak znieczula (próbowałam jak chrzesnicy ząbki szły a mi akurat ósemka wychodziła).
Sama dawałam sobie na dziaslo ten żel i nic oprócz chłodzenia nie daje, a po dentinoxie czuć było jak znieczula (próbowałam jak chrzesnicy ząbki szły a mi akurat ósemka wychodziła).
Ostatnia edycja:
Mnie też mówili że dentinoxu nie ma w hurtowni...ale u nas na raie ząbków nie widać...Jagoda ma faze na kręcenie sie na boki,okręcanie na brzuchu,super jej to wychodzi.zauważyłam też w końcu że do siedzenia sie ciągnie.wyciągneliśmy też z piwnicy spacerówke i fotelik do karmienia,jutro to umyje i bedziemy próbować.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja dzisiaj zamontowałam spacerówkę i jakiś taki smuteczek...
Z Tosią cieszyłam się z zamiany, bo ona NIENAWIDZIŁA jeździć w gondoli, darła się niemiłosiernie, a Młody odwrotnie, chętnie jeździł, gapił się, uśmiechał, no ale wyrósł, jak mocno się odbił nogami, to głową prawie w górę walił...
Za to po pierwszym spacerku radość nieopisana, wreszcie więcej widać i tylko kopytka sobie wietrzy na barierce ochronnej
I mamy za sobą pierwszą marcheweczkę - uuu, ale było zdziwienie
Z Tosią cieszyłam się z zamiany, bo ona NIENAWIDZIŁA jeździć w gondoli, darła się niemiłosiernie, a Młody odwrotnie, chętnie jeździł, gapił się, uśmiechał, no ale wyrósł, jak mocno się odbił nogami, to głową prawie w górę walił...
Za to po pierwszym spacerku radość nieopisana, wreszcie więcej widać i tylko kopytka sobie wietrzy na barierce ochronnej
I mamy za sobą pierwszą marcheweczkę - uuu, ale było zdziwienie
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme dzieki
Lay wyobraz sobie ze ja kazda nocke mam z pobudkami max co 2h
Unita o 6 to R juz "na nogach" wiec nie licze tego jako nocnej pobudki
Ja mam jedno ze starszych dzieci a o marchewce i spacerowce jeszcze nawet nie mysle
Glowe eraz mam zawalona slubem, rozwozimy zaproszenia.
Jitro wracamy do domu i chyba chociaz na 2 noce wywale ł z sypialni a dama pojde sie wyspac bo w domu kanapa mega niewygodna a u rodzicow nic lepien noe jest
Dobrej nocy
Lay wyobraz sobie ze ja kazda nocke mam z pobudkami max co 2h
Unita o 6 to R juz "na nogach" wiec nie licze tego jako nocnej pobudki
Ja mam jedno ze starszych dzieci a o marchewce i spacerowce jeszcze nawet nie mysle
Glowe eraz mam zawalona slubem, rozwozimy zaproszenia.
Jitro wracamy do domu i chyba chociaz na 2 noce wywale ł z sypialni a dama pojde sie wyspac bo w domu kanapa mega niewygodna a u rodzicow nic lepien noe jest
Dobrej nocy