reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Femme wlasnie wiem ale nie mam na kogo zmienic bo inna przychodniz 15km od domu i nie chca tam Robsona przyjac

W ogole wczoraj bylismy na bioderkach i facet chce mu nogi porozkladac do badania a tu nie idzie i oyta nas co on ma taki przykurcz a R sientak zaparl mocno po prpstu. No i facio powoeczial ze jak na 4mce to jest meeeega silny

Wczoraj zaliczylismy z zaprkszeniami dwie ciocie, dzis na pewno moj chrzestny

Obudzilam sie z bolem gardla wkec lipa ;(

A na mojej szczepienia nie robią żadnego wrażenia, jedynie w dzień szczepienia trochę może inaczej się zachowywała

Agulqa zdrówka!

Ja dzisiaj zrobię sobie chyba dzień lenia O! Dawno już całego dnia w pizamie nie spędziłam :-D

U mnie jest moja mama i zamiast cieszyć sie jej obecnością, ciagle sie kłócimy. Głownie dlstego, ze moja mama chce mi wyperswadować z głowy drugie dziecko. Tłumacząc tym, ze moj maz jest chory i w którymś momencie sobie nie poradzę ze wszystkim. Cześciowo ma racje, bo juz jest
mi cieżko kiedy on w szpitalu, nie mam z jego strony pomocy. Przy dwójce w wieku szkolnym byłoby jeszcze ciezej. Ale jak tu dziecku nie dac rodzeństwa? Kiedyś nas zabraknie i co? Dzieć zostanie sam????
Poza tym chyba za bardzo przechwalilam swoja Were, bo od 3 dni budzi sie regularnie o 3.30 w nocy. A dzis to juz przeszła sama siebie. 1,3.30, 5. I usnela dopiero przed chwila. Padam na ryj!!!

Ostatnia edycja:
Lay mojej tez się od kilku dni pozmieniało. Ciężko ją uśpić wieczorem i dzis obudziła sie na żarełko 3.30
Wczoraj chyba półtorej godziny na zmianę stękała płakała i wrzeszczała. Nic nie ppmagało nawet cyc. Dopiero kilka łyków wody z butli i padła

Lay, u nas takie pobudki to norma :tak: Mańka to teraz taki mały żdżartuch się zrobił. Pobudka ok północy, 4 i 6. To i tak jest lepiej niż ostatnimi dniami.

Suseł, skoro moja mała dostała od lekarza syrop wykrztuśny ala Flega.mina czy tam jakiś inny i nasivin to myślę, że ze spokojem też możesz. Zdrówka

Moja tez było problem wczoraj uśpić. Usnela grubo po 21. Fakt, ze spała jak byłyśmy u wuja w Bielsku. Moze to górskie powietrze. A teraz zanim usnela, strasznie płakała. Wydaje mi sie, ze to zeby... Bo i z jedzeniem jest problem.

Hejka :-) Mojej za to zmieniło się, że nie usypia na rękach, a leżąc na łóżku, czasami trzeba ją przytulić, a czasami kocyk wystarczy, to tak już 4 dni. No, ale jeśli chodzi o regularność pobudek w nocy, to jeszcze różnie bywa, jak czasami śpi super, to innej nocy wstaję często, smoczek podać itp... jak jej coś nie podpasuje. No ale raczej tylko godziny zmienia, a pobudki to są dwie, jedna między 1-3 w nocy, a druga to już 6-7 rano - przeważnie.

Lay- ja jestem cały dzień sama z trójeczką bo mąż dużo pracuje. Starsza do szkoły i biegam od rana bo trzeba zaprowadzić ( auta nie prowadzę ) potem przyprowadzić, zakupy i lekcje, place zabaw itd. Daję radę i wiesz co lepiej sobie radze z 3 niż z 1 dzieciem bo chyba z jednym człowiek za bardzo się stara i spala. Tak ma dużo kobiet i dają radę więc i Tu dasz. Jka czujesz pragnienie drugiego dziecka to działaj :-)

Wczoraj miałam telefon od znajomej który jest hitem roku jak dla mnie. dzwoni kumpelka i pyta o małego no to mówię że duży uśmiechnięty itd no i ją zapraszam a ona do mnie Czy wychodzę z Oskarkiem na spacery ???:szok::szok::szok: ścięło mnie z nóg. Ja rozumiem że w moim wieku może większość ma odchowane dzieci ale chyba rozum każdy ma. :-) Co się dzieje z moimi znajomymi, przesilenie wiosenne czy jak ?:-)

reklama
Ja też dzisiaj dzień lenia w sensie żenie gotuje inie sprzątam.jade jednak do ginai dointernisty,może mi coś da...Jagoda na szcześciebez zmian,zasupia sama przed 20 i budzi sie przed 6 tylko spać potem jużnie chce wiec biore ją do salonu żeby maż pospał jescze.

Do góry