reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Wera przespała dzisiaj nocke. Co prawda spałam razem z nią, kilka razy sie budziła. Ale wystarczyło włożyć smoczka i spała dalej. Chociaż plus, ze jest wyspana. Temp w nocy 37,1 ale teraz znowu 37.7. Kupa rano znowu zielona. Wczoraj tylko dwie pierwsze zielone, a następne dwie żółte. Ale dzis powtórka. Sa zwarte, ale zielone :/ Chyba dla świetego spokoju przejdę sie z nia do pediatry jutro.

reklama
Pierwsza marcheweczka była dla Młodego szokiem :-D
Ciekawe, czy dziś nadal będzie zaskoczony :-D

U nas nocki nadal dramat, nawet po mm z kaszą budzi się co 3, MAX 4 godziny, a jak później już cyca daję, to co 2 :crazy:

Za nami już dwie dawki szczepień obowiązkowych i dwie pneumokoki i rotawirusy. 25 maja mamy trzecią dawkę 5 w 1.
Jeździmy jeszcze w gondoli, chociaż już jest mała. Jednak, jak nogi ułoży w żabkę, to się mieści. Myślę, że w czerwcu już przejdziemy na spacerówkę:)
Do jedzenia nic jeszcze nie daję. Do mm synek tak i nie przekonał się:/ więc, zostawiłam. Może, polubi kaszki na mm:/
Nocki bez zmian... Budzi się co 2/3 god...Je i śpi dalej:)
Dziś u nas jest pochmuro:/ rano padało, więc nie wychodzimy.

Moj tez zarloczny, w nocy budzi sie raz albo 2 razy na zarcie. Aga, moj to samo, o 6 to juz jest pora na zabawe a nie na nocna przekaske :)

Nie ma bata, jak juz zacznie normalnie jesc, to na kolacje 2 schabowe I do spania :)

My wczoraj kupilismy takie kombo do robie nia zarcia dla,dzieci, ale narazie czeka na wlasciy moment

Załączniki

• 1431858165410.jpg
    1431858165410.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 57
Indi - co robi to urządzenie i ile kosztuje. Ja gotowałam zawsze tradycyjnie jedzonko dla dzieci ale może ułatwiłoby mi to życie :-). I ciekawe czy dostępne jest takie coś w PL

Mój Oskarek jeździ w gondolce bo nie dawno stosunkowo ją kupiliśmy i na razie nie myślę o spacerówce. Do gondoli siup wkładam dziecię i jadę a w spacerówce te pasy brrrrrrrr

Mały obraca się wciąz z brzuszka na plecki z plecków na brzuszek i wkoło siebie też. Nigdy nie nie znajduję go tam gdzie położyłam, chyba czas pomyśleć o kojcu :-)

Karpanna, babymoov nutribaby zen. Kupilismy bo byla przexena ze £100 na 80 :) zapowiada sie nie zle, dam znac za 2 MCE jak sie sprawdza

Hej hej prawie po weekendzie :p

U nas w sumie to leniwie, wczoraj jedynie długi spacer zaliczylysmy a dzisiaj z Niną na rowerze tzn ona jechała a ja biegłam :p od wczoraj ćwiczę ciekawe ile wytrzymam... Bo z kondycją tragedia! :-/

Te puzzle fajne ale zamówię sobie na allegro dużo tajnej wychodzi ;-)

Moja ma chyba jakiś skok bo spacery jej się odwidzialy i w nocy coś czasami lubi wstać :p na szczęście uśmiechnięta jest przy tym i ma jedynie rozmowy w głowie zamiast spania ale to 15min i śpi dalej na szczęście :-)

Nulini moja właśnie też zaczyna protestować przeciwko gondoli bo chciałaby siedzieć :p ale ona jeszcze taka mała :-/

No i moja mycha zaczęła więcej jeść bo na noc wczoraj 150ml zjadła pierwszy raz :O :-)

reklama
Do góry