reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dosyć szybko dajecie swoim maluchom warzywa i owoce.. Mnie kusi żeby dawać już coś więcej niż tylko mleko, ale jednak chyba zaczekam jeszcze dwa miesiące dla świętego spokoju ;-)
Nad krzesełkiem do karmienia jeszcze nie myślałam, ale pewnie zacznę się rozglądać bo bujaczek zapewne niedługo pójdzie w odstawkę.

reklama
Bada, 100 lat dla Mikiego no I zdrowka dla Ciebie.
Co do krzeselek to rozgladalam sie, ale zazwyczaj sa takie bez kolek albo z kolkami tylko z tylu, a ja bym wolala wlasnie taki 4 kolowiec :)

Jenn, ja mojemu nic nowego nie wprowadzam narazie. Skoro dziecko do 6 mca powinno byc na mleku to ja nie widze osobiscie ani potrzeby ani sensu mu teraz mieszac w jadlospisie :)

Bada, najlepszego dla Mikołaja.

Lay, super wózek. Zdrowia dla męża.

Unita,
jak robisz marchewkę? Gotujesz i blenderem?

Jenn, mnie właśnie też kusi rozszerzyć dietę, ale waham się czy to nie za szybko :)

My krzesełko dostaliśmy w prezencie na chrzest od chrzestnej, potem robi się z niego stolik i krzesełko lub bujaczek.

Ja zamierzam już wkrótce dać warzywka,jak małq skonczy 6mc to jediemy na urlop a potem wracam do pracy wiec musze to wcześniej zrobić.

Kupa ewidentnie po bananie. Dwie pierwsze ciemnozielone, trzecia żółtawa z resztkami zieleni, a czwarta juz żółciutki :p

Jeżyk dobrze pisze wprowadzanie szybsze pokarmów półstałych tylko przy mm. Przy kp dopiero po pół roku.

My cycujemy na całego :-)

reklama
My cyc i mm na zmianę, więc pokarmy wprowadzam w 17 tygodniu, z Tosią i tak chyba szybciej o tydzień zaczęłam :-D
Już się doczekać nie mogę!!! :-D

Do góry