reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

My kupiliśmy młodej spacerówkę-parasolkę :-)
ImageUploadedByForum BabyBoom1431270802.165658.jpg

Teraz polujemy wlasnie na krzesełko do karmienia.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431270802.165658.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431270802.165658.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Ja wale, napisalam post i mi sje tablet zacial
AAAAA

Lay daj link do spacerowy,
Ide obczsjsc fotelik bady i doggi

Poza tym wszystkim gratki zebow

Lay zdrowja dla meza

Unita chyba mu bylo za goraco
Od 2 dni spie z nim u niego w pokoju i spi u siebie w lozeczku poki nie rozbudzi sie tak podczas jedzenia ze zasypia ponad 30min
Jak nie moze zasnac to go biore
Jest lepiej pobudki co 2h wiec to super przy tych co 30min

Wiecej nie pamietam,
Aaaa bada super puzzle;)

No my foteliku też będziemy zamawiać. Ten coffi kolor :p

Karpanna- oj jak ja nie cierpię jaj muszę cudze dzieci u sobie w domu uspokajac bo rodzice mają wszystko gdzieś.
Życzę powodzenia w szukaniu chrzestnych :)

Dziewczynki, temat dobrze znany... Kupaaaa
Podałam wczoraj małej banana pierwszy raz. Dzis rano zrobiła zieloną, zwarta kupkę z żółtymi grudkami. Czy tak moze byc po bananie? Wcześniej po jabłku tez miała zielona, ale nie tak mocną jak teraz. Wera jest tylko na mm Enfamil. Do picia podaje tylko przegotowana wodę, bo gardzi herbatami od pewnego czasu.

Lay nie pomoge bo ja jeszcze nie daje słoiczków.krzesełko fajne,mam podobne po Ninie,ale na razie nie szykuje go jeszcze.Jagoda przewraca sie już też z pleców na brzuch,zeby też chyba idą bo ślini sie na maksa i wsystko pcha di buzi.dzisiejsza nic do dupy...obudziła sie przed północa co sie jej jużdawno nie zdarzyło,potem o 5,zasneła przed 6...

Laydeek, bardzo ladna ta spacerowka.
Co do kupy, to poprostu u takich maluszkow uklad pokarmowy nie jest jeszcze do konca rozwiniety, stad pewnie ta dziwna kupa, bo banana sam w sobie nie jest zly. Moze to poprostu za wczesnie I Wercia nie jest jeszcze gitowa na stale pokarmy. Poobserwuj, jesli to tylko jednorazowo tak, to OK, ale jesli nie to chyba trzeba bedzie zapukac do lekarza.

Przez Was zaczelam patrzec na foteliku, chociaz poki co nie kupujemy, bo mlody I tak jest tylko na mleku I tak dziaduje jedAc w kazdej pozycji :)
Bada, ten Twoj fotelik ma 4 kolka czy tylko 2 z tylu?
Nasz jakis niemazarty Ostatnio. Mam wrazenie, ze niewazne ile mu dam, czy 120 czy 150 to I tak jest glodny co 3 godz.

My przedwczoraj podaliśmy małej marchewkę po raz pierwszy i wczoraj powtórka z rozrywki. Nie zauważyłam zmian w kupie, a samo jedzenie marchewki wyglądało bardziej, jak zapoznanie się z nowym smakiem, aniżeli posiłek, czyli polizała sobie, pociamkała i troszkę pewnie połknęła, ale dużo tego nie było :-D Maja skończyła już 4 m-ce, ale z wprowadzaniem nowości spieszyć się nie będziemy, chyba, że będę widziała po niej, że jest chętna. Na razie jeszcze tylko marchewka, a później może dodamy ziemniaka do marchwi. No i kleik ryżowy mamy, ale jeszcze sobie stoi i czeka na swój czas... :tak:
LayDeeK jak podasz znowu banana i zauważysz, że to po bananie właśnie ta kupa, to odczekaj może trochę z kolejną porcją ...:tak:

Indi koła ma 4 z funkcją blokowania :happy:

miłego dnia :happy: my dziś mamy 9-te urodziny i gości,a ja taka przeziębiona,ledwo żyję,aż mąż do pracy nie poszedł,bo nie dałabym rady z G ,nie chciałabym go zarazić,bo w czwartek mamy szczepienie
wczoraj daliśmy pierwszy raz marchewkę i dziś kupa z marchewkową kulką na środku :-Dwięc tak na razie nowości na nasze dzieci działają,a kaszkę bananową próbowaliśmy w sobotę,ale to dla niego za gęsta konsystencja,a w ogóle to na razie jest w szoku o co chodzi z tą łyżeczką co mu mama wpycha do buzi :-pwięc pomalutku będziemy się oswajać z karmieniem innym niż butlą

U nas sama kaszka ryżowa przeszła bez echa (w sensie ta zwykła, bezsmakowa), Młody żre codziennie wieczorem, kupy bez zmian, smak pasuje, konsystencję gęściejszą (niż samo mleko) też akceptuje :tak:

Marchewkę zaczynamy za 2 tygodnie, w kolejce też inne warzywka, kilka słoiczków kupiłam i będziemy wprowadzać nowości ;-)

A w sobotę odebrałam wygraną z Rossmanna, kilka zestawów z Hippa, głównie deserki, niestety po 8 i po 9 miesiącu, więc poczekają na swoją kolej...

reklama
Do góry