reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
No kupiłam delicol już i zaczynam podawać,miże pomoże.rano jadłam kanapki z takim pieczonym pasztetem i z listkiem sałaty.i kawe rizpuszczalna z cukrem.i cały dzień ją meczy coś...

Susel, a może po prostu ma kolki? Moją też ostatnio brzuszek boli, ale ona mi teraz tak rzadko kupkę robi, że ją te gazy tak strasznie męczą. Myślicie, że jakbym tak się jabłek najadla to jej pomoże?

U nas na szczęście rzadko jakieś problemy z brzuszkiem się zdarzają.

Kurze wzięłam do szpitala fride i nie umiem tym odciągać...
W domu katarkiem raz dwa idzie, a tu masakra jakaś :/
A muszę jej odciągać zwłaszcza w nocy, bo strasznie ją męczy :/

McPearl próbowałam kiedyś tak z jabłkami tylko i nas niestety nie pomogło, ale spróbować nigdy nie zaszkodzi

To nie kolki bo jak już wyciśnie te bąki i kupe to sie z miejsca uspokaja...w nocy spała super,zasneła o 22 i obudziła sie po 4...ale na kolacje jadłam suchą bułke. Ale od 7 znów ją meczy...ile dni ten delicol podawać trzeba zeby sprawdzić czy działa?

U nas Delicol tylko pogorszył, dawałam go jeden dzień przy każdym karmieniu i wrzask był jeszcze gorszy, więc następnego dnia już nie dawałam :no: I 40zł do kosza, bo to ma ważność tylko 3 tygodnie...

reklama
Suseł niestety na niektóre dzieci nic nie działa, przerabiałam to z Nikolą.
Oby u Was w końcu coś zadziałało, bo wiem jakie to męczące.

Do góry