reklama
Stokrotka34
Fanka BB :)
Jezyk ale tobie to można wybaczyć
Moje dziewczyny budzą sie w nocy raz, idą spać o 20 a pózniej pobudka poranna koło 7 wiec z tym mam dobrze
Czy herbatę rumiankowa dajecie zawsze taka swierza czy ona może troche postać ?
Moje dziewczyny budzą sie w nocy raz, idą spać o 20 a pózniej pobudka poranna koło 7 wiec z tym mam dobrze
Czy herbatę rumiankowa dajecie zawsze taka swierza czy ona może troche postać ?
goferek
Stokrotka, ja daję herbatkę rumiankowo - koperkową i nie zaparzam na świeżo za każdym razem.
Nulini, ja wczoraj pojechałam z planem,że kupie sobie buty, może jakieś spodnie, no cokolwiek, ale dla siebie..... wróciłam z czapeczką, 2 parami bodziaków, kaftanikiem i dresikiem, dla męża koszulka, dla psa smaki a dla mnie to chyba ciasto francuskie, papryka i pieczarki :-)
Alecta, udanej zabawy dziś :-)
U nas po szczepieniu na szczęście bez gorączki.
Miłego dnia kobitki
Nulini, ja wczoraj pojechałam z planem,że kupie sobie buty, może jakieś spodnie, no cokolwiek, ale dla siebie..... wróciłam z czapeczką, 2 parami bodziaków, kaftanikiem i dresikiem, dla męża koszulka, dla psa smaki a dla mnie to chyba ciasto francuskie, papryka i pieczarki :-)
Alecta, udanej zabawy dziś :-)
U nas po szczepieniu na szczęście bez gorączki.
Miłego dnia kobitki
McPearl
Jak to miło wstać po 4 h snu i iść na 7 do dentysty, po czym zostawić 180 zł. Nie wiem co bolało bardziej, ząb czy portfel.
Młoda od 3 dni nie robiła kupy. Pierdziała tak strasznie i śmierdząco, że szok. Umyłam jej tyłek i zostawiłam by sie powietrzyła i poszłam do Mikołaja. Wracam, a tu śmierdzi nie z tej ziemi. Patrzę a ta się tak skoftała na ręcznik, że hej i jeszcze jaka zadowolona. Śmiała się w głos
Młoda od 3 dni nie robiła kupy. Pierdziała tak strasznie i śmierdząco, że szok. Umyłam jej tyłek i zostawiłam by sie powietrzyła i poszłam do Mikołaja. Wracam, a tu śmierdzi nie z tej ziemi. Patrzę a ta się tak skoftała na ręcznik, że hej i jeszcze jaka zadowolona. Śmiała się w głos
reklama
MommyTigger
Jezu jaka chora jestem.... Wczoraj 39 stopni miałam gdzie dla mnie to masakra jakaś bo jak choruję to temp. prawie nigdy nie mam..... Trzęsło mną jak nie wiem co, oczy zaropiałe, popuchnięte :-/ Biedne dziecko na spacer nie wyjdzie i obym go nie zaraziła.... :-(