reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Stokrotka śliczne te Twoje dziewczyny :-)
Jenn nie zazdroszczę.
U nas nocka spoko, nawet wcześnie Lila zasnęła, bo już koło 21, a zazwyczaj do 23 wojuje.
W nocy dwie pobudki no i teraz coś stękała, popierdziała, zjadła cyca i śpi dalej moja kochana :-)

reklama
B 9999999999999999999999999999999999999999999999999999

Edit.
Moj tel mi zwariowal a ja w dodatku nie umiem usunac posta heh :-D ciezka noc :p

milego dnia ;-)

Ostatnia edycja:
Nasza noc przyjemna,zasneła o 21,pobudka o 3i potem przed 7.ale poranek beznadziejny,Nina wsta£a po 6...nie mam siły do niej...ile wasze starszaki śpią?jescze niedawno potrafiła w weekend pospac do 8 a teraz ledwo 6 i ona sie budzi...co zrobić by d£użej spała?p. s.na szczeście po szczepieniu zero komplikakacji,gorączki itp o

U nas noc ciężka. Pobudka co dwie godziny, ale za to teraz jeszcze śpi :)

Suseł- a ile Nina ma lat?

Stokrotka- boskie dziewczynki. Ja tam i bez czapek nie widzę różnicy :p

Moje córy śpią ok 20/21-7, dłużej to rzadkość, prędzej wcześniej wstaną :-D
Suseł, może później ją kładź, zmęcz itd, choć u moich to raczej nie działa.
Młody dziś ładnie, jadł o północy i 3:30, ale obudził się o 2, bo mu zimno było. Potem pobudka na pierdy o 5:30, ale szybko zasnął na mnie i jadł dopiero o 7:30. A teraz czka :-D

Stokrotka słodkie córcie, podobne baaardzo. :-)

Nina ma 4 lata,nie śpi już w dzień i jest batdzo żywiołowa.cały czas biega i wariuje dlatego chyba powinna spać wiecej a zasypia ok.20.30 i po 6 jest już na nogach.

Suseł- to baaatdzo długo śpi. Wszystko jest ok. Ja jak tak szybko w stawali to właczałam bajkę i szlam dalej spać. Teraz sami się już sobą zajmują. :)

Megami jej sie nie bardziej zmeczyć,wczoraj wstała po 6,potem przeds kole,podwórko,lekarz a na koniec dnia byli jeszcze na sali zabaw...

No prawie 10h śpi, pewnie jej to wystarcza. Może ją po prostu naucz by się rano cichutko sama bawiła. Moje tak robią, każda na swoim łóżku :-)

reklama
Do góry