reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jak Młody mnie nie wykończy, to zejdę na zawał :wściekła/y:
Wczoraj poszłam siku przed snem i przez uchylone drzwi do łazienki wchodzi jak do siebie wielkie, włochate, czarne bydle i popier.dala w moją stronę!
Ja w krzyk, wołam Roberta, przyleciała mama, stałam jak sparaliżowana, bydle się zatrzymało, Robert wpadł, zabił, a ja dopiero wybuchnęłam płaczem...
Mama nie mogła mnie uspokoić, tak się telepałam, a przecież nie dalej, jak 2 tygodnie temu zdejmowałam wanienkę Młodego ze stelaża (po ciemku na korytarzu), rzuciłam pod drzwiami łazienki, później wychodzę i patrzę, że w środku bydlę!!!
Aż mi się słabo zrobiło na myśl, że trzymałam tą wanienkę w ręce!!!

reklama
Nulini- biedna. Ja tak reaguje na myszy i ptaki. Rozumiem twój strach.

Mommy- gdzie się tak zalstwilas?

Posprzatalam, poprasowałam, zrobilam obiad a ich jeszcze nie ma??? Przepadli!

Nullini co to było za bydle?
Mała wredota sobie śpi IMG_0064.jpg gdyby tak dzisiaj w nocy chciał ładnie spać..

Załączniki

• IMG_0064.jpg
    IMG_0064.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 67
O matko ale okropne bydle.. Nie da się ich pozbyć? Ja na pewno bym zawału dostała, nie znoszę pająków.. nawet takich malutkich a co dopiero tych wielkich.

Oja Nulini masakra.
U nas pojawiają się pająki, ale takie malutkie.

Powiem Wam, że Lila (jak na razie) jest na zakupy idealna :-D
Cały czas śpi grzecznie w wózku, oczka na chwilę otwiera i dalej śpi :-D
No najlepsza z całej 3 jest, bo Nikola z Tymkiem już parę razy reprymende dostali.
Udało się nam kupić dla wszystkich buty, kupiłam sobie spodnie, w końcu znalazłam takie z wysokim stanem więc brzuch mi się nie będzie wylewać :-D
W reserved jest fajna promocja na dzień kobiet, że druga rzecz jest za 50% :-D
Ogólnie wszyscy jesteśmy z zakupów zadowoleni.
Teraz dzieciaki szaleją na sali zabaw, a ja pilnuje śpiącej Lilki :-D

Ja też dziś złamałam swoją zasadę i zabrałam Młodego do galerii, ale to przez to, że darł się od rana i nie chciałam go w domu zostawiać, bo musiałabym latać jak poparzona, a chciałam przymierzyć sukienkę...

No i znalazłam WYMARZONĄ na chrzciny :-D
W poniedziałek kupuję, niech tylko wypłata wpłynie :-D

Dla Młodej obczaiłam buty, bo też już wyrosła, ale z większymi zakupami wstrzymuję się do czasu, aż wrócę do formy :baffled:

AAA, Młody waży 5400g, 2kg w 6 tygodni...

reklama
Jezyk a bo ja wiem gdzie mnie tak trzepło... Już rano obudziłam się z jednym czerwonym okiem, pełno ropy w oku. Porobiłam wszystko, wyszliśmy na spacer, wszystko pięknie ładnie a o 17 już dramat, trzęsło mną , gęsia skórka w butach emu palce zimne jak lód. Wieczorem pod prysznicem woda prawie 40 stopni a ja dalej gęsia skórka.... Ale od razu po 18 u lekarza byłam...

Jenn ale ładnie na brzuszki śpi u nas pozycja na brzuchu znienawidzona :-( Już nie wiem co mam robić... Nawet na mnie na brzuchu już nie lubi :-(

Ja pierdziele Nulini też bym zawału dostała..... Ja już mam kiecke tzn. model upatrzony niestety ciągle sprzed nosa mi ktoś zwinie mój rozmiar a pojedyńcze sztuki przywożą.... Wczoraj jeszcze pojechałam kupić kiece i nie kupiłam bo rozmiaru nie było... Bym była pewna , że do czasu chrzcin schudnę do rozmiaru 36 to bym kupiła :-D

Do góry