reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Suseł to chyba przyzwoita waga, moja J zaraz ma 3 lata i prawie 13 kg, długo ok. 11 ważyła. Za to moja 5 latka niebawem 20 dobije :-) nie wiem jak z centylami ale rosną proporcjonalnie, wychudzone lub grube nie są... Z resztą i 3 i 97 centyl jest ok byle nie skakały za bardzo po siatce podobno.

To Ola pulpet i i od zawsze zarlok. A teraz bije rekordy ciągle głodna :/ ma 3 lata i prawie 9 miesięcy i waży 18kg

Agulqa_b bo faceci żrą puki żarcie na stole. T zawsze jak je i nie ma miejsca daje porządny bek i dalej wcina masacra

Nulini, dokładnie jak pisze Megami, jak podajesz Delicol, to nie ograniczasz nabiału.

Jenn, ja podaję przegotowaną kranówkę.

Ja chodzę codziennie na spacerki, pies sam się nie wyprowadzi, więc Natalka łazi z nami :-) Czasami ręce mi się wyciągają jak idziemy przez ulicę do lasu, jedną ręką trzymam wózek a w drugiej próbuję utrzymać mojego wiecznie ciągnącego 41kg psiaka :-)

Hey, u nas od 8 do 11 potworek spał na brzuchu ale jak wstał to już było po spaniu. Ja próbuję coś zrobić w domu ale nic mi nie idzie :)))

McPearl moich 2 znajomych ma Soniaki i bardzo narzekają. My mamy z mężem Samsunga S3 i to jest superowy telefon a kosztuje koło 800 zł.

Goferek
a kupiłaś już chustę? Ja chyba dzisiaj zamówię więc z chęcią pójdę na warsztaty. Z dojazdem się nie przejmuj, mogę po Ciebie podjechać :)))

Jeżyk coś planujesz za tydzień w niedzielę?

reklama
Do góry