reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja daje jak Stachu jest młody gniewny i krzyczy tak o bez powodu najczęściej jest to między posiłkami ale mówię 2sec i wszystko mu mija na szczęście do tej pory tylko 3takie akcje były a tak to raczej siedzi i obserwuje

reklama
Ja daję Bobotic w dzień przed karmieniem (po karmieniu przeważnie ulewa...), a w nocy po karmieniu ;-)
I Młoda też go łyka jak pelikan :-D

Jednak te krople sa o kant du.py... Młoda teraz tak wyje ze szok. Nikt i nic nie jest w stanie jej pomoc...
A tak w ogole, to czy tylko moje dziecko z dziewczynek na tym forum ma kolki????

Ostatnia edycja:
Mój wampir od 14 do teraz spał 20 minut,!! Na szczęście nie jeczal za dużo. Teraz przed snem odstawil koncert. Ale tak 10-15 minut to maks.

Lay, moja też ma kolki:/ a Werce nie pomaga ciepłe powietrze z suszarki?

Ja mam bobotic w kapsułkach i daję po 1 przy każdym karmieniu.

Dziewczyny... odnośnie tej kobiety, której dziecko urodziło się bez rąk i nóg. Nie dziwi Was to, ze każde badanie robił jej inny lekarz? Może jestem znieczulona.. ale która normalna kobieta w ciąży zmienia lekarza minimum raz w miesiącu? Przepraszam, ale dla mnie sprawa śmierdzi. To tak jak z tą Lilka z Bonifratow - rodzice obwiniaja tylko szpital o stan dziecka a "zapominają" powiedzieć, że już w ciąży było wiadomo, że dziecko będzie mocno niepełnosprawne...

Ostatnia edycja:
jeżyk, Młody też dzisiaj nie spał na dobre, same drzemki...

Lay, mnie się wydaje, że to nie działa tak od razu, tylko dopiero po kilku podaniach... Przynajmniej BioGaia działa dopiero po 7 dniach...

nieobecna, nie dziwi mnie, bo sama w ciąży byłam badana przez (łącznie) 6 lekarzy. Oba prenatalne przez inne lekarki, lekarz prowadzący, ordynator w szpitalu i dwie ginki na samym początku ciąży. No i kilka dziewczyn tu z forum też zmieniało lekarzy w trakcie ciąży.

Ja Bobotic Forte daję 3 krople w ciągu dnia, w nocy po 6 kropli.

reklama
Do góry