reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mnie to nie dziwi. Nie obejrzalam calego bo pna tablecie iezko ale jestem pewna ze jesli yo male miasto kazdy lekarz wszystkich pozostalych zna i nie problem sie dogadac... takke moje zdanie,,, oni w swoje gniazdo nie sr.aja

Pomaga jej termofor z pestek wiśni.
Teraz znów miała atak. Ale obstawiam moje mleko, bo o dziwo mnie tez dzis przeczyscilo... Zjadlam troche takich ciastek z piekarni i one mogły byc winowajca. Dlatego tez wylalam wcześniejsze odciągnięte mleko. W nocy podam jej znów mm.

Dziękuję za namiary na chusty.
Aza, pogrzebałam na fb i znalazłam,że oprócz warsztatów z chustonoszenia płatnych na Wejherowskiej (Suseł na nich była) są też bezpłatne spotkania co poniedziałek w tutti frutti na Kościuszki, może się kiedyś razem wybierzemy? :-)

My dostaliśmy od neurologa zaświadczenie na podstawie którego Natalka dostanie szczepienie na krztusiec bezkomórkowy, który normalnie jest płatny.

Ja też podaję bobotic, ale nie miałam pojęcia że jest w kapsułkach, kolejne kupie na bank już twist off, bo czasami wyciśnięcie tych 3 kropelek ze szklanej buteleczki doprowadza mnie do szału. Jak Nulini, w dzień daję przed jedzeniem w nocy po.

Co się dzieje z Mommy Tiger, coś ktoś wie?

Ja pierdziele...młody się po południu kimnął i dopiero poszedł spać. Mała jeszcze wojuje i tak tego kąpałam, a do tej leciałam bo ryczy. Michał zmęczony to śpi , ale jakoś dałam radę.

Czy któraś z was ma Xperie? Mąż ma mi coś kupić na urodziny tak do 1000 i znalazłam M2 aqua. Kumpel doradzał mi za to LG g2 mini ale nie przepadam za LG

Moja za to jest hardcorem... O 18 zjadła z 80 ml mleka mojego. Ok 19.30 zjadła 150 ml mm. Poszła spać. Ok 21 akcja brzuszek. Walnela dwa luźne stolce i po bólu. Poszła spać. Była to mniej wiecej 22. I wiecie co? 2.46 dokładnie jak usłyszałam pojekiwania. Dostała teraz znów butle mm, bo bałam sie jej dac na noc mojego. Zobaczymy do ktorej pospi.
Ja od kilku dni spie juz normalnie w sypialni z mężem, a mała obok u siebie w pokoju.

To nasz od 21 pobudki co godzine i meczy s7e przy kupkach, wije i placze :-(

Edit
Nie dosc zr mlodego boli i spac nie moze to jeszcze jak uda mi sie zasnac sni mi sie powrot do pracy :-\

Ostatnia edycja:
Agulqa, biedny Robert, biedna Ty :(
Mnie sie śniła teściowa i to w strasznie negatywnym świetle! Nawyzywala mnie a ja jej dałam "z liścia".

reklama
McPearl z tych 2 tel polecałbym LG ;-)
Ma bardzo dobrą baterie i lepszą rozdzielczość ekranu.
Ja mam xperie z i od kilku dni zastanawiam się czy jej nie sprzedać :p

Lila jak zasnęła wczoraj o 22 to na cyca obudziła się dopiero po 4 i po 6.
Zjadła i śpi dalej tylko teraz troszkę postękuje.
Wczoraj przed zaśnięciem też była krótka akcja z brzuszkiem, ale to max 30 min płaczu było.

Nikola ostatnio ma fazy na pytania o śmierć.
Na początku mówiła głównie o moim tacie, że jest w niebie i, że pewnie chciałabym go zobaczyć jeszcze, a wczoraj zapytała mnie co będzie jak wszyscy umrą.
Powiedziałam jej, że wtedy wszyscy pójdziemy do nieba, a ona się po chwili rozpłakała, że ona nie chce iść do nieba, w niebie nie będzie jej zabawek ani placu zabaw i sali zabaw.
No nie wiem skąd jej się to wzięło.

Do góry