reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mcpearl- my z Mężem 3 miesiące temu kupiliśmy sobie LG g2 (ale nie mini) i jesteśmy bardzo zadowoleni chociaż fanką LG też nigdy nie byłam. Siostra męża kupiła LG g2 mini i wczoraj coś wspominała, że jej się wiesza...

U nas noc super, Młoda padła o 22.30, wstała o 4 i już o 5 znowu spała. :)

Lay- zazdroszczę, że możesz dziecko położyć w osobnym pokoju na noc! Przynajmniej nie będziesz słyszała wszystkich mniejszych kwekow Małej i jak się wybudzi będzie miała szansę sama zasnąć. :)

Moja Olga w nocy śpi na brzuchu. Młody też tak spał i nie mam obaw. Bardziej boję się, że przekręci mi się z boku na plecy i zachlysnie ulanym mlekiem...

reklama
Noc u nas ok, ale znowu akcje były wieczorem. Mały marudny, ciągle głodny.. w końcu po dorabianiu mleka zjadł w sumie prawie 180 ml. Strasznie martwi mnie, że tak dużo potrafi zjeść. Dla niego 150 to już staje się powoli normą :-( Może mu dosypywać mniej mieszanki na taką samą ilość wody, co myślicie?

Jagoda też ładnie spała,zasneła późno co prawda bo po 22 ale obudziła sie po 4,zjadła i dalej śpi.nacrazie dalej daje espumisan przed każdym karmieniem 25 kropli i chyba jest troche lepiej.Goferek chetnie wybiore sie z wami na takie warsztaty.co do tego przypadku dziecka bez rąk i nóg to myśle że oni bali siena poczatku powiedzieć żeby nie usuneła a potem to już po prostu woleli nie mówić żeby ich o coś nie oskarżyła...masakra...

Czy któraś z was ma Xperie? Mąż ma mi coś kupić na urodziny tak do 1000 i znalazłam M2 aqua. Kumpel doradzał mi za to LG g2 mini ale nie przepadam za LG

Ja mam M2 ale bez AQUA i miałam ten sam dylemat - Sony czy LG - zdecydowałam się na Sony i jestem zadowolona :tak:
Wcześniej miałam LG G7 i też byłam zadowolona, ale LG G2 mini jest taki owalny, a ja wolę kanciaste telefony :-D

Dzień dobry :-) mamy miesiąc :-D :-D

Spanie nam się fajnie uregulowalo zasypia o 21 a później pobudka 2-5 :-) więc spoko :-D

Dzisiaj jedziemy prosić chrzestna żeby została chrzestna :p i chce męża na laptopa namówić bo mój mi padł... Niby można naprawić ale bez sensu bo już 6 lat ma i zaraz co innego się posypie... Także trzymać kciuki :-D

LAYDEEK, Jenny faktycznie dużo wasze dzieciaczki jedzą :O a waga w normie? Nie ulewają później tego?

Mcpearl Ja mam xperie sp i jestem zadowolona ;-)

Agulqa współczuję :-(

No Mommy zaginęła i DAGI chyba też nie dała znaku życia od porodu?

Lay, Jenn, a co dajecie za mleko i ile tych łyżeczek, że tyle jedzą?
Moja dostaje Hippa, 90ml i 3 łyżeczki, czasami 120ml. Pierś to tylko pociumcia, więc raczej się nie najada przed butlą.

Lay, ja się zbieram żeby wrócić do sypialni, ale przykro mi się robi jak sobie wkręcę, że ona tam sama taka malutka :-) Ale wiem, że bardziej bym się wysypiała, bo nie będę się wybudzać na każde stęknięcie, przeciąganie.

Femme
, trzymam kciuki. Ja oznajmiłam bratu i szwagierce, że będą chrzestnymi i tyle, odmowy nie brałam pod uwagę :-)

Suseł super, że też jesteś chętna na zajęcia :-)zawsze to raźniej. Jeszcze nie wiem jak tam dojadę bo przez to moje mieszkanie na wsi to mnie strach na mieście jak kieruję bierze już w okolicach pl.Jana Pawła II :-)

Moja niunia wyspała się wczoraj od 19-24 potem flacha, pobudka na jedzenie o 3:30, 5:30 i walczymy do teraz z przerwą na kolejną butlę i przewijanie, jakoś nie wygląda na zmęczoną, czyli muszę iść spać z nią o 19 :-)

Miłego dnia kobitki

reklama
Do góry