reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja daje jak Stachu jest młody gniewny i krzyczy tak o bez powodu najczęściej jest to między posiłkami ale mówię 2sec i wszystko mu mija na szczęście do tej pory tylko 3takie akcje były a tak to raczej siedzi i obserwuje

reklama
Ja daję Bobotic w dzień przed karmieniem (po karmieniu przeważnie ulewa...), a w nocy po karmieniu ;-)
I Młoda też go łyka jak pelikan :-D

Jednak te krople sa o kant du.py... Młoda teraz tak wyje ze szok. Nikt i nic nie jest w stanie jej pomoc...
A tak w ogole, to czy tylko moje dziecko z dziewczynek na tym forum ma kolki????

Ostatnia edycja:
Mój wampir od 14 do teraz spał 20 minut,!! Na szczęście nie jeczal za dużo. Teraz przed snem odstawil koncert. Ale tak 10-15 minut to maks.

Lay, moja też ma kolki:/ a Werce nie pomaga ciepłe powietrze z suszarki?

Ja mam bobotic w kapsułkach i daję po 1 przy każdym karmieniu.

Dziewczyny... odnośnie tej kobiety, której dziecko urodziło się bez rąk i nóg. Nie dziwi Was to, ze każde badanie robił jej inny lekarz? Może jestem znieczulona.. ale która normalna kobieta w ciąży zmienia lekarza minimum raz w miesiącu? Przepraszam, ale dla mnie sprawa śmierdzi. To tak jak z tą Lilka z Bonifratow - rodzice obwiniaja tylko szpital o stan dziecka a "zapominają" powiedzieć, że już w ciąży było wiadomo, że dziecko będzie mocno niepełnosprawne...

Ostatnia edycja:
jeżyk, Młody też dzisiaj nie spał na dobre, same drzemki...

Lay, mnie się wydaje, że to nie działa tak od razu, tylko dopiero po kilku podaniach... Przynajmniej BioGaia działa dopiero po 7 dniach...

nieobecna, nie dziwi mnie, bo sama w ciąży byłam badana przez (łącznie) 6 lekarzy. Oba prenatalne przez inne lekarki, lekarz prowadzący, ordynator w szpitalu i dwie ginki na samym początku ciąży. No i kilka dziewczyn tu z forum też zmieniało lekarzy w trakcie ciąży.

Ja Bobotic Forte daję 3 krople w ciągu dnia, w nocy po 6 kropli.

reklama
Do góry