Ja daje jak Stachu jest młody gniewny i krzyczy tak o bez powodu najczęściej jest to między posiłkami ale mówię 2sec i wszystko mu mija na szczęście do tej pory tylko 3takie akcje były a tak to raczej siedzi i obserwuje
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja daję Bobotic w dzień przed karmieniem (po karmieniu przeważnie ulewa...), a w nocy po karmieniu ;-)
I Młoda też go łyka jak pelikan
I Młoda też go łyka jak pelikan
jenn200818
Fanka BB :)
No właśnie ile kropelek, bo ja dałam 3 tyle ile napisali ale może to mało?
nieobecna87
Fanka BB :)
Lay, moja też ma kolki:/ a Werce nie pomaga ciepłe powietrze z suszarki?
Ja mam bobotic w kapsułkach i daję po 1 przy każdym karmieniu.
Dziewczyny... odnośnie tej kobiety, której dziecko urodziło się bez rąk i nóg. Nie dziwi Was to, ze każde badanie robił jej inny lekarz? Może jestem znieczulona.. ale która normalna kobieta w ciąży zmienia lekarza minimum raz w miesiącu? Przepraszam, ale dla mnie sprawa śmierdzi. To tak jak z tą Lilka z Bonifratow - rodzice obwiniaja tylko szpital o stan dziecka a "zapominają" powiedzieć, że już w ciąży było wiadomo, że dziecko będzie mocno niepełnosprawne...
Ja mam bobotic w kapsułkach i daję po 1 przy każdym karmieniu.
Dziewczyny... odnośnie tej kobiety, której dziecko urodziło się bez rąk i nóg. Nie dziwi Was to, ze każde badanie robił jej inny lekarz? Może jestem znieczulona.. ale która normalna kobieta w ciąży zmienia lekarza minimum raz w miesiącu? Przepraszam, ale dla mnie sprawa śmierdzi. To tak jak z tą Lilka z Bonifratow - rodzice obwiniaja tylko szpital o stan dziecka a "zapominają" powiedzieć, że już w ciąży było wiadomo, że dziecko będzie mocno niepełnosprawne...
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, Młody też dzisiaj nie spał na dobre, same drzemki...
Lay, mnie się wydaje, że to nie działa tak od razu, tylko dopiero po kilku podaniach... Przynajmniej BioGaia działa dopiero po 7 dniach...
nieobecna, nie dziwi mnie, bo sama w ciąży byłam badana przez (łącznie) 6 lekarzy. Oba prenatalne przez inne lekarki, lekarz prowadzący, ordynator w szpitalu i dwie ginki na samym początku ciąży. No i kilka dziewczyn tu z forum też zmieniało lekarzy w trakcie ciąży.
Ja Bobotic Forte daję 3 krople w ciągu dnia, w nocy po 6 kropli.
Lay, mnie się wydaje, że to nie działa tak od razu, tylko dopiero po kilku podaniach... Przynajmniej BioGaia działa dopiero po 7 dniach...
nieobecna, nie dziwi mnie, bo sama w ciąży byłam badana przez (łącznie) 6 lekarzy. Oba prenatalne przez inne lekarki, lekarz prowadzący, ordynator w szpitalu i dwie ginki na samym początku ciąży. No i kilka dziewczyn tu z forum też zmieniało lekarzy w trakcie ciąży.
Ja Bobotic Forte daję 3 krople w ciągu dnia, w nocy po 6 kropli.
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja też byłam u 4 lekarzy z tego 3 razy prywatnie... Po prostu matki czasami mają przeczucie ze coś jest nie tak...