reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Alecta moj ł sie leniwu wnocy zrobil
Spi jak zabity
Ale jeszcze jutto i pt i 2tyg ojcowskiego a pozniej sie zwalnia wiec spoko

Aza moim zdaniem chusta ok

Sprite mi dady najlepiej pasuja i wychodzi nie tak drogo jak happy np

Ojjj ja chleba bez masla tez nie zjem :-)

Goferek na fb zapisz sie do grupu chusty
Tamlaski doradzaja, sprzedaja itp

reklama
We wrocku 5w1 kosztuje 110 zł,mnie też położna radziła właśnie taką bo 6w1ma wlaśnie dodatkowe wzw...goferek ja mam natibaby,kupiłam na allegro-linka znajdziesz kilka stron temu,któraś z dziewczyn wrzucała.Jagoda zasneła znowu szybko bardzo-przed 20,mam nadzieje że lepiej bedzie spać tym razem...

Dla mnie z pieluch nr 1 to Babydream :-D

Kuźwa zaje.byście Tymko zaczął rzygać :-/
Po powrocie z przedszkola pierwszy raz, ale to tak jakby mu się ulało, a przed chwilą masakra.
Aż płakał biedny.
Boję się żeby tylko na Lile to nie przeszło, bo to szpital murowany :-(

Hejka,dziewczyny jakich butelek uzywacie? Mam TT i Nuk first choice szerokie i mala pije z jednych i drugich,tylko wydaje mi sie ze nuk maja lepszy smoczek jedli chodzi o zgryz?no i które przyszlosciowo lepsze jezli chodzi pozniej o malucha,zagęszczone mleko itp.mam dylemat na ktore się zdecydować...

Dziewczyny ze szczepionkami 6w1 chodzi o to, żeby pierwszej dawki wzw nie brać w szpitalu, tylko powiedzieć że będzie się szczepić właśnie szczepionką 6w1 ... wtedy wychodzi dodatkowo tylko jedna dawka wzw ... bo jeśli zaszczepią normalnie euvaxem i potem decydujemy się na 6w1 to wychodzą dwie nadprogramowe dawki :)
5w1 u mnie kosztuje odpowiednio pentaxim 100 zł infanrix 110. Engerix (wzw b) 40 zł.

My chyba w końcu zaszczepimy 5w1 neurolożka oglądała małą i powiedziała zeby zaszczepic infanrixem + lepsza zoltaczka (czyt. płatna). Planujemyy się szczepić w przysżłym tygodniu i mam już stres :/

Dziewczyny szał ciał po kebsie i coli mam tak pełne cycki ... a młoda tak je to mleko, jakby to był ósmy cud świata (nie ma kolek, ani innych problemów w związku z takimi małymi wyskokami) Zastanawia mnie skąd ta nadprodukacja po takim jedzeniu ... bo biust jak po nawale. Cola działa tak mlekopędnie ?

Żelka, cola raczej nie bo kofeina może powodować raczej zanik mleka...

My szczepimy na NFZ ale co to ta lepsza żółtaczka?

Byłam wczoraj na Grey'u i myślę, że mają szansę na oskara. Za ścieżkę dźwiękową :p film słaby, bardzo...niby to melodramat a ludzie ryczeli ze śmiechu, ale moja kumpela psycholog, która też była mówi, że tak reagują na zażenowanie. Mi tam do śmiechu nie było bo książkę czytałam to wiedziałam czego się spodziewać. Ale kiepskie kino...

M świetnie sobie za to poradził z Marianką jak mnie nie było. Odciągałam sobie mleko przed wyjściem i teraz masakra z nadprodukcją. Fakt też taki, że M wstała dopiero pól h temu na jedzenie...

dziunecka, my mamy Avent Natural

reklama
Kurde, a ja mam jakiś zanik pamięci, bo nie pamiętam czy Lila w nocy jadła :-/
No w sumie musiała jeść, bo lewy cycek miękki, a prawy o mało co nie eksplodował mlekiem więc teraz go młodej wcisnęłam.

O Greyu słyszałam, że słaby i się właśnie zastanawiam czy iść.
Książka mi się nawet podobała, ale raczej ta 1 cześć, bo 2 kolejne to takie trochę już naciągane były i wkurzało mnie to, że obojętnie co się stało to szli się bzykać.
Poklocili się - bzykanie, cieszyli się - bzykanie, któreś piardło - bzykanie

Jeżyk ja probiotyk już wczoraj łyknęłam.
Tymko w nocy więcej nie rzygał ciekawe jak dzisiaj będzie

Do góry