reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta piza grypą ponoć jakaś jelitowka dodatkowo panuje..oby was to omimelo
Goferek na początek ok bedzie natibaby, lennylamb albo littlefrog. Nue sa najdroższe a jakość całkiem ok. Aza fajną wrzucila tylko moim zdaniem warto pierwszy raz iść do doradcy chustowego.

reklama
My już od 6 na nogach...noc była troche lepsza,budzi£a sie o 0.30 i potem przed 4,zasypia£a bez problemu.ale dalej jej brzuch dokucza,płacze przy bąkach i kupie...M dzisiaj kupi bobotic forte bo espumisan nue daje rady.ile można tego dawać?nic nie jadłam nowego wiec na prawde nie wiem...może to ten skok rozwojowy,czytałam że wtedy kupa sie zmienia wiec możejej to przeszkadza.

Susel u nas tez była pobudka o 6 bo coś baczki leciały i się wiercil i w nocy też jakoś niespokojnie spał. Po pół godziny jednak sobie zjadł i śpi dalej. Qrde coś mnie brzuch zaczyna boleć. .w sumie wczoraj się już coś odzywal

U nas nocka ok, mały miał pobudkę o 3.30, zasnął od razu po butli w sumie no i potem 7.20. Problem mamy jedynie z zasypianiem wieczorem, mały jest marudny, nie chce zasnąć i nie wiadomo o co mu chodzi.
Dzisiaj idziemy na szczepienie, ciekawe czy tym razem się uda, czy znowu będziemy odraczać.. Piękna pogoda póki co, więc pewnie jakiś spacer też będzie.
Teraz Piotruś sobie leży i macha łapkami, o zasypianiu póki co nie myśli ;-)
Co do pieluch Dada, to właśnie mam te premium no i kurcze najgorszy jest ten zapach, że przechodzi. Jak mały używał 1 to miałam też pieluchy Happy i były fajne, czy któraś z was używała z tej firmy 2? A te Babydream dobre?

U nas wczoraj był dzień rozdarciucha i wieczorem walnął TAKĄ KUPĘ, że z pampersa po bokach wypływała!!! :szok:

Nocka "super", budzi się już co 2 godziny, przez co ja reaguję na śpiocha i nie wiem, czy przewinęłam albo nakarmiłam :-p

A co do Grey'a, to McPearl, dokładnie tak, jak koleżanka mówi - ludzie śmiechem reagują na zażenowanie, ewentualnie wstyd. Nie chcą pokazać, że się taka scena podoba, to rżą jak konie...

Susel mi 2czorak lekarz powiedzial ze espumisan kiepski i odstawic

Mlody wczoraj zasnal niewykapany o 19
Obudzil sie o 23.30, 3.30 i gaadal godzine pozniej przed 6 i teraz o 8
I lezymy sobie w lozeczku bo ł juz do roboty poszedl.

Mnie za to nogi bola
Cwiczylam z mel b i mam takie zakwasy ze szok
Wychodzi teraz ze mnie ciaza zagrozonz i niemal 9mcy lezenia...

Witam porannie :) U nas w nocy Bartek zaszalał no spał od 22 do 5 rano :) Wynagrodził mamusi pół dnia aktywności :)

Alecta mam nadzieję, że dziś z Tymkiem lepiej będzie.

Elutka to jest nawet doradca chustowy? Jaka ja mało wiedząca jestem :)

Jenn ja przy pierwszym uzywalam m.in. happy 2 i były ok. Teraz caly czas używam pampersow zielonych.
U nas też zawsze wieczorem jest problem z zaśnięciem i zwykle cycus pomaga. .jeden jedyny raz kiedy pozwalam tak zasnąć.

Aza jest i są warsztaty. Warto na początku skorzystać bo z filmu się tak dobrze raczej nie nauczysz wiązać

reklama
hej!

w takim razie ja już w ogóle nie rozumiem jakim cudem młody został zaszczepiony 6w1 mimo wzwb w szpitalu. i został dopuszczony do szczepienia przez pediatrę, której ufam. muszę to wyjaśnić w przychodni :baffled:

Laski, myślałam, że jeb.nę w nocy. młoda mi się w nocy 3 razy zesrała przy jednym karmieniu i najgorsze, że akurat, jak jej zmieniłam pieluchę na nową. czyli w sumie przy jednym karmieniu zeszły 4 pieluchy, bo ta pierwsza była zmieniona od razu jak ją wyciągałam z łóżeczka, bo była posikana. w końcu przy ostatnim przewijaniu już nie podłożyłam podkładu pod dupkę i co? POSIKAŁA mi łóżko!!! właśnie mi si,e pościel pierze. a rano na tym łóżku bez prześcieradła ulała sobie prosto na goły materac, aaaaaaaaaaaaaaaa. SZALONA! :szok:

Laydeek, jedziesz do galerii? dziś tikeja otwierają :-):-)

miłego dnia!
i zdrówka dla chorowitków!

Do góry