reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

hej!

mnie dzis czeka przeprawa z wózkiem. mąż w pracy, młody na wycieczce, a ja sama z młodą wybieram się na spacer z 4 piętra z całym wózkiem (normalnie stelaż jest w bagażniku ale dziś nie mam auta). już widzę jaka spocona zejdę na dół... :confused2:. a niby taki lekki wózek mam :szok:. dobrze, że przynajmniej tak się składa że stelaż zarzucę sobie na ramię jak torbę.
gdybym tu nie wróciła, to znaczy, że padłam :-p

miłego dnia|!

reklama
To moja dzieciolina jest kochana. Młody dał mi w kość to chociaż ona dobrze śpi. Między kąpielą, a 24 dużo cycoli. Później śpi do ok 5-6, a dalej to już tak średnio co 3 godziny. Spałą teraz na dworze 2, zjadła cyca i śpi w wózku dalej. Ale by równowaga była cały dzień młodemu odwala. M już nie wytrzymuje powoli. Wziął go teraz na basen, ale ogólnie oboje mamy dosyć...

U nas na spacerze i po spacerze mega spanie ;-)

No i dziś miła niespodzianka - mężowi wypłacili kasę z ubezpieczalni za urodzenie dziecka :-D
Właściwie to wypłacili 2 dni temu, ale gamoń nie ma powiadomień na maila
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=

Teraz jest u nas znajomy z córką pół roku starszą od Tosi, a jutro przyjeżdżają znajomki z Tarnobrzega :-D

U nas dziś dzień sprzątania. Młody spał na spacerze do 13 i potem dopiero teraz... w chuście... No ale cóż począć :-)

Jeżyk udanej imprezki :-)

A my z Gniewkiem sami w domku,on teraz śpi :-) a chłopcy poszli z tatą na 3 urodziny do synka szwagra,niestety najmłodszy syn nie "jest gościnny" więc my nie poszliśmy-może przyniosą coś pysznego;-)
nam wczoraj przelali becikowe i rodzinne i przyszedł pit z zus,więc się rozliczamy i czekamy na kaskę

jezyk, jestem :-)
dałam radę <siłacz>
na dół nie było tak źle. do góry trochę gorzej, ale wlazłam :-D:-D:-D. zresztą tak to wygląda:

WP_20150221_002.jpg

hahahahahha :-D

jezyk, udanej imprezki :tak:

bada, i co dobrego przynieśli? :-):-):-):-)

Załączniki

• WP_20150221_002.jpg
    WP_20150221_002.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 80
sprite masz dość małą tą gondolę ;-) Ja dziś poległam i wracając ze spaceru gondolę zostawiłam w piwnicy i z małym na rękach zasuwałam na 4 piętro :-)

reklama
Do góry