reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
A te leżaczki to nie są od 0 ??
Jej u mnie cud jedno dziecię od 21 do teraz obudziło sie tylko raz na karmienie :) a spi w otulaczu, wydaje mi sie ze dobrze jej w tym .
Alecta zdrówka

Nocka u nas kiepska...pobudka przed 1 ,potem o 4,zasneła dopiero przed 6 i już znowu nie śpi...ale widocznie tak w kratkebedzie,raz super a raz do d...

U mnie pobudka o 3 i 5:45 i dopiero zasnęła z 15minut temu (ale czuwa, czy przypadkiem zbyt daleko nie odeszłam) a ja próbuję się zebrać do dentysty, ufff ostatni ząb.

Mi się udało z peselem, dostałam od gminy listem poleconym, sami od siebie wysyłają,piątek przysłali, szedł tydzień, ale doszedł nie musiałam jeździć :-)

Spokojnego dnia i zdrowia dla wszystkich

Nim skończyłam pisać posta mała się znów wybudziła, echhh

U mnie nocki super, mlody dalej spi. Gorzej ze starszakiem, od 5:50 alarm wlaczyl, no nie pospimy... kurcze czekam az wyzdrowieje i wroci do zlobka bo mam masakrę jak siedzi z nami w domu. Ide po kawe...

U nas nocka taka sobie. Niby nie było źle ale jedna pobudka trwała dwie godziny! Myslalam że padnę.

Widzę że każda z nas męczy się z jakimis chorobami. Masakra!

Dobrego dnia!
Ja wybieram się dziś z pierworodną do fotografa po jej pierwsze zdjęcia do dokumentów :-D
Młody czymś poruszony macha łapkami :-)

reklama
U nas nie jest zle, ale zawsze rano chce mi sie spać, a młoda ma inne plany i spać nie bedzie. Trzy razy wydawało mi sie ze ja uspalam, a tu zonk. Pozostaje mi zebrać tyłek i zrobic sobie kawy.

Do góry