reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U nas na szczęście obiad z wczoraj został.
Lila też mało co spała dzisiaj.
Do 15 nie zrobiłam nic, dopiero jak Ł wrócił to się zebrałam i pojechałam do fryzjera z Nikolą.
W końcu wyglądam w miarę jak człowiek.
Z tyłu wszystkie popalone końcówki mam ścięte, z przodu część została, bo musiałabym się na krótko obciąć :p

W ogóle strasznie mnie boli lewy cycek.
Boję się czy to nie początek jakiegoś zapalenia.
Z Tymkiem miałam 40 st gorączki przy takim bólu :-/

reklama
Ahhhhh miałam trochę dnia dla siebie i poszalałam na zakupach :-) muszę jak najszbciej pozbyć się tej galarety z brzucha :angry:

Małemu podaje od wczoraj herbatki , zmieszaną koperkową z rumiankiem i piękne pierdy i już 2 kupki poszły dzisiaj.

Ja dzisiaj poszalałam, mały był ze mną poza domem 3 godziny, na styk wróciliśmy bo się już budził i głodny był ;-) Mama mnie odwiedziła, więc obiad mogłam zrobić a ona go karmiła i miała radochę, że sobie wnuka może nakarmić :-)
Teraz Piotruś po małej walce zasnął, także kąpanie nam się przesunie..
Niestety problem z wypadającymi włosami sprzed ciąży powrócił, także widać, że poziom hormonów spadł zdecydowanie :-(

Jenn, LayDeeK to fajnie macie :( ja mam 5x więcej włosów niż w ciąży :/ i kuźwa wyglądam jak buszmen. Muszę iść do emanueala żeby mi mocno wycieniowal bo to parodia co mam na głowie i juz nie mowie w jakim tempie rosną :/ czyli stan z przed ciąży powrócił :(

U mnie z włosami spokój, nie wypadają na szczęście.

Franek wykapany, zasypia przy cycu. Też miał dziś dużo czuwania, ale potem jak usnął to nawet i ja się zdrzemnęłam.
Zaczęliśmy pakować Kacpra na obóz. Jeszcze jutro Piotrek pojedzie dokupić ostatnie rzeczy i może jechać.
Jeśli Cypek wyzdrowieje to w sobotę jedzie na tydzień do mojej mamy. To znaczy takie ma plany, zobaczymy ile wytrzyma :p

Jenn, LayDeek wypadanie włosów po ciazy jest normalne bo hormony sie normuja.

Dzisiaj caly dzien spedzilam sama z dwójką, mozg w poprzek mu juz staje...

Gosiane ja tak mam codziennie:)

Tez mi nie wypadają i jak Doggi mam ich nadmiar na glowie. Na dodatek musze w koncu zafarbowac:D

Mojemu Nikosiowi wyszly krosty drobne na czole i skroniach. Najwiecej po srodku czola. Nie wiem czy to trądzik niemowlecy czy od czekolady;p

reklama
Do góry