reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U nas na szczęście obiad z wczoraj został.
Lila też mało co spała dzisiaj.
Do 15 nie zrobiłam nic, dopiero jak Ł wrócił to się zebrałam i pojechałam do fryzjera z Nikolą.
W końcu wyglądam w miarę jak człowiek.
Z tyłu wszystkie popalone końcówki mam ścięte, z przodu część została, bo musiałabym się na krótko obciąć :p

W ogóle strasznie mnie boli lewy cycek.
Boję się czy to nie początek jakiegoś zapalenia.
Z Tymkiem miałam 40 st gorączki przy takim bólu :-/

reklama
Ahhhhh miałam trochę dnia dla siebie i poszalałam na zakupach :-) muszę jak najszbciej pozbyć się tej galarety z brzucha :angry:

Małemu podaje od wczoraj herbatki , zmieszaną koperkową z rumiankiem i piękne pierdy i już 2 kupki poszły dzisiaj.

Ja dzisiaj poszalałam, mały był ze mną poza domem 3 godziny, na styk wróciliśmy bo się już budził i głodny był ;-) Mama mnie odwiedziła, więc obiad mogłam zrobić a ona go karmiła i miała radochę, że sobie wnuka może nakarmić :-)
Teraz Piotruś po małej walce zasnął, także kąpanie nam się przesunie..
Niestety problem z wypadającymi włosami sprzed ciąży powrócił, także widać, że poziom hormonów spadł zdecydowanie :-(

Jenn, LayDeeK to fajnie macie :( ja mam 5x więcej włosów niż w ciąży :/ i kuźwa wyglądam jak buszmen. Muszę iść do emanueala żeby mi mocno wycieniowal bo to parodia co mam na głowie i juz nie mowie w jakim tempie rosną :/ czyli stan z przed ciąży powrócił :(

U mnie z włosami spokój, nie wypadają na szczęście.

Franek wykapany, zasypia przy cycu. Też miał dziś dużo czuwania, ale potem jak usnął to nawet i ja się zdrzemnęłam.
Zaczęliśmy pakować Kacpra na obóz. Jeszcze jutro Piotrek pojedzie dokupić ostatnie rzeczy i może jechać.
Jeśli Cypek wyzdrowieje to w sobotę jedzie na tydzień do mojej mamy. To znaczy takie ma plany, zobaczymy ile wytrzyma :p

Jenn, LayDeek wypadanie włosów po ciazy jest normalne bo hormony sie normuja.

Dzisiaj caly dzien spedzilam sama z dwójką, mozg w poprzek mu juz staje...

Gosiane ja tak mam codziennie:)

Tez mi nie wypadają i jak Doggi mam ich nadmiar na glowie. Na dodatek musze w koncu zafarbowac:D

Mojemu Nikosiowi wyszly krosty drobne na czole i skroniach. Najwiecej po srodku czola. Nie wiem czy to trądzik niemowlecy czy od czekolady;p

reklama
Do góry