reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Moj dzis robil kupy na potęgę, przez to przewijanie się rozbudzil i 1, 5h sie z nim niespiacym bujalam.
Jenn co 3 godz to i tak ok, starszak czasami mi sie co 1.5 godz budzil w nocy. Pamietam ze zombie bylam.

A ja mam stres bo moje dziecko w nocy spi raz 5h, potem budzi sie co 3, 3.5. Ale za to w dzien malo spi i ciagle na cycku wisi.
Chyba bym wolala co 3h wstawac :)

Ja pier.dole
Nie mam sily
Ryczec mi sie chxe
Pobudka o 00.40, 2 i od 4 do teraz byly 3 drzemki po 10min
Ciagly ryk brzuszek miekki, kupa normalnis szlaa
Nie wiem o co kamam ald moja cieroliwosc jest ma skraju

Jeszcze prosilam wczoraj ł bo sprzatnal mi cxyste naczynia i wyniosl rano smieci i co. Oczywiscie nic nie jest zrobione wiec znow mam zapier.dol ze wszystkim sama, a on wiecxorem sie dziwi ze mi sie nie chxe przytulac itp... no kur.wa po calej nocy nieprzespanej i zapieprzu w dzien chyba nic dziwnego

Dzień dobry :-) dzisiaj Alicja dała pospac co 3h wstawala :-) ciekawe czy tak zostanie :-D dzisiaj przychodzi położna ciekawe ile już waży okruszek :-) no i ten pępek mi się nie podoba mógłby już dopaść -_-

Nulini ja wczoraj zanosilam księgowa mi przygotowała ale ogólnie to kupa papierów... Akt urodzenia, świadectwo pracy, jakaś tam zgodę moja szefowa musiała pisać o urlop na dzień porodu i jeszcze coś ale u mnie inaczej bo umowa się skończyła... A tak to chyba z3 i akt urodzenia wystarczy :-) a ty jeszcze nie złożyłas? Ja osobiście zanioslam żeby nie było i ogólnie na to 2 tygodnie są od dnia porodu

Agulqa,z facetami już tak jest.ja też ze śmieciami walcze co by M wynosił...u nas nocka dzisiaj super,jak sie najadła o 23 to spała do 3.30,po nakarmieniu od razu zasnęła i spała do 6.30,teraz znowu $pi.ja w zus składałam jeszcze wniosek o macierzyński,jakiś nowy jest,w zusie nawet nie wiedzieli jak go wypełnić.ale nie mam jeszcze decyzji,czekam już 2 tygodnie ponad...dzisiaj akcja sprzątanie.

Ja też dzisiaj kryzys zaliczyłam, ale to też ze swojej winy.
Młoda od 2 do 4 coś marudziła, 2 razy musiałam jej gile odciągnąć, mi później było ciężko zasnąć, a przed 7 już budzik dzwonił.
W dodatku zanim wstałam to chciałam młodą nakarmić żeby spokojnie uszykować siebie i dzieciaki to nie chciała jeść i oczywiście zglodniala w najmniej odpowiednim momencie.
A ja głupia zamiast wtedy poprosić teściów żeby dzieciaki odwiezli to sama na wariackich papierach się szykowalam po karmieniu ryczac przy tym w łazience że zmęczenia.
Kurde czemu ja taka głupia jestem :-/

Cyprian kur.wa kaszle.
Mam w domu pulneo, może mu podać?

U nas też dziś jedna pobudka trwała 1.5 godziny i marudzil przy tym, że szok.

Jenn- pobudki co 3 godziny to luksus, nie powinnas narzekać :)

Agulqa- dużo siły. Dziś w dzień olej wszystko i odsypiaj za każdym razem kiedy możesz.

Alecta- Ty Zosiu Samosiu wykorzystaj tych teściów na maksa.

Femme- to ładnie Alutka daje pospać :)
Mi ten pępek też spędza sen z powiek. A mamy go dłużej niż Ty.

Żelka- rozumiem że się martwisz że za długo śpi tak?

Jezyk myślę że możesz w końcu już jest bez recepty ;-) mam nadzieję że to fałszywy alarm i bardziej się nie rozkreci :-/

Alecta za dużo od siebie wymagasz daj sobie pomóc ;-)

reklama
Agulqa_b wez kopniaka Ł sprzedaj jakiegoś niech się chlop ogarnie. A w chuscie nie spi ci mlody? Ja mojego dzisiaj zaladuje do chusty i ogarniam mieszkanie bo kurzu sie nazbieralo wszedzie bo moj jak odkurza i myje podlogi tak kurzu nie tyka. Pomijam mase jego akcesoriow porozrzucanych po mieszkaniu :p
Jezyk ja ostatnio podawalam Fosidal to to samo co Pulneo ale srednio pomoglo. Wogole naczytalam sie negatywnych opinii o tym leku no i nie wiem sama. Moj Jaś tez caly czas kaszle. Daje ACC mini i inhalacje ale nie znika to choler.stwo

Do góry