reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jezyk &&&
Moj tez spi, w ogole dzis caly dzien spal
Mnoe boli glowa wiec juz po tabsie jestem
Nie czekam namalego tylko ide spac.
Prosioam ł by go przewinal zanim przyniesie do karmienia, no chyba ze sam szybciej zasnie ;-)

W ogoel dzkewczyny mega sie boje jutra
Jedziemy na szczepionke rano. Boje sie ze malh bedzie strasznie plakal albo ze go goraczka dopadnie.
Masakra :-( jeszcze ł nie mogl wziac wolnego i znow wroci po 18 dopiero :-(

reklama
Lila też już śpi :-)
W sumie z dzieciaków to jeszcze tylko Tymko walczy, ale to już Łukasza działka :-)
My z Kluską się ewakuowałyśmy do pokoju Niksona :p

Kurde gardło mnie coś drapie.
Tylko nie wiem czy to od wychodzącej 8mki czy jakaś infekcja :-/

Hey dziewczynki, ciut wypadłam z obiegu bo choróbsko nas wszystkich dopadło. Nawet ja dostałam temperatury a młodemu ropieje oczko. Słyszałam, że panuje teraz wirus powodujący zapalenie płuc także uważać... W Wieluniu 20 niemowlaków trafiło do szpitala z zapaleniem płuc. Niech już ta wiosna przyjdzie... Muszę Was ciut nadrobić...

Nie strasznie tym zapaleniem płuc :(

Dziewczyny, które jeszcze nie zostały przeze mnie dopisane do listy po drugiej stronie brzuszka!!!! Wybaczcie, że tego nie robię, ale mam do dyspozycji tylko telefon i coś się spierdzieliło i nie mogę edytować ani przez przeglądarkę ani przez aplikację :( codziennie sprawdzam czy mogę już to robić i wciąż nic :( obiecuje ze jak tylko zadziała wszystkie was umieszczę czym prędzej!!! Please forgive me!! :(

No mnie te choroby też przerazaja, dlatego mogloby trochę przymrozic i wybić te zarazki.

My właśnie cycolimy i kupkamy, to Franka ulubiona pora na toaletę ;)

agulqa, na płacz przy szczepieniu musisz być gotowa. Ja przy pierwszym ryczałam razem z małym

To jest coś takiego jak wirus zapalenia płuc? Przyszło trochę zimy, może się powietrze oczyści

Ostatnia edycja:
Unas nocka troche lepiej,pobudka o 0.30 a potem o 4.30.godzine jwszcze urzedowala,uśpiła ja karuzela grająca,udało mi sie jeszcze zasnąć.wr wrocławiu sypie śnieg...

U nas całą noc sypalo :)
Nocka fajna, teraz sie cycolimy i idziemy jeszcze pospać. Mąż szykuje i prowadzi Cypka na autobus. Kacper śpi to i ja korzystam :)

reklama
Suseł u nas identyczne pobudki :-)
I ta druga też dłuższa, bo trzeba było kupe przewinac i z nosa gile odciągnąć no i znów pocycolić chwilkę :-)
Tylko mi później było ciężko zasnąć, chyba koło 6 mi się udało dopiero.
Ofkoz jak na złość starsze potworki już nie śpią, Ł w pracy, a mi się nadal oczy zamykają.
Włączyłam im bajkę i może jakimś cudem zdrzemnę się jeszcze chwilę przy Lilce.

Do góry