reklama
goferek
Fanka BB :)
A co jecie ze słodyczy oprócz dżemu i lizaków? Ja pochłaniam herbatniki i jak się nudzę to krakersy, ale już mi się przejadły :-)
Oooo...sernik bym zjadła... jabłecznik w sumie też )))
Mały się najadł i ogląda świat z leżaczka ))
Wam już też kikucik odpadł? Nam 2 dni temu odpadł, teraz psikam a jak całkiem si zagoi to muszę zacząć chować pępek bo wychodzi na zewnątrz.
Mały się najadł i ogląda świat z leżaczka ))
Wam już też kikucik odpadł? Nam 2 dni temu odpadł, teraz psikam a jak całkiem si zagoi to muszę zacząć chować pępek bo wychodzi na zewnątrz.
U nas kikut cały czas się trzyma i raczej nie zapowiada się żeby szybko odpadł :-/
Nikoli i Tymkowi odpadł jakoś 2-3 dni po wyjściu ze szpitala, a Lilce się tak długo trzyma.
Ja na słodkie aż takiej ochoty nie mam.
Jedynie ciastka korzenne mogłabym jeść tonami
Nikoli i Tymkowi odpadł jakoś 2-3 dni po wyjściu ze szpitala, a Lilce się tak długo trzyma.
Ja na słodkie aż takiej ochoty nie mam.
Jedynie ciastka korzenne mogłabym jeść tonami
aob66
Moderatorka
Femme szybkiego porodu zycze!! &&&&&
Kasiekz mój podnosi główkę odkąd skończył 3dni! Olka tak samo robiła, teraz Stachu już dość długo utrzymuje sam główkę
Jezyk po pierwsze z tą kałużą you made my Day!!! Padłam! Po drugie paracetamol można hak najbardziej, po porodzie u mnie wróciły częste bóle głowy i położna powiedziała ze apap itp można spokojnie brać
Goferek ja jem wszystko. Czekolady, ciasteczka itp Stachu bardzo tolerancyjny
Jezyk po pierwsze z tą kałużą you made my Day!!! Padłam! Po drugie paracetamol można hak najbardziej, po porodzie u mnie wróciły częste bóle głowy i położna powiedziała ze apap itp można spokojnie brać
Goferek ja jem wszystko. Czekolady, ciasteczka itp Stachu bardzo tolerancyjny
reklama