reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

agulqa, ja przede wszystkim nie chciałam smoka by źle nie chwytała cyca, a i tak du.pa z tego. Ciągle cmoka i cmoka. Co nie zrobię, jak jej nie dostawię, jak się nie przekręcę to cmoka. Cholera jasna już mnie bierze. Czekam na położną i nie wiem kiedy przyjdzie.

reklama
jeżeli Was to pocieszy,to u prawie każdej coś tam nie tak :-(;-) mój Gniewko ma okropne bóle brzuszka,nie ważne jaka pora dnia,ryczy tak ,że nawet noszenie na rękach nie pomaga :-p z P twierdzimy,że jeden noworodek wykończy dwoje dorosłych :sorry: starsi tez mieli kolki,niestety taki urok naszych dzieci

a do tego pogoda nie nastraja optymistycznie,niestety :no: oby do wiosny

zdrówka i "grzecznych" dzieci ,zwłaszcza w nocy ;-)

Mój też ulewa, tetrowa pielucha nie odstępuje nas na krok, a przebieram, gdy już bardzo zmoczy ubranko, bo bym ześwirowała. A smoka cwaniak nie chce. Czasem się zaciągnie i ssie, ale to rzadkość... No i zaczyna się oglądanie świata :-)

a dzięki :-)miło mi
chłopcy starsi,super,jak mały za bardzo płacze to zmykają do swojego pokoju :-p a tak to całują,grzechoczą i kłócą się kto będzie pchał wózek na spacerach-teraz maja ferie:tak:
a jak u Was,bo z tego co czytam to Franio grzeczniutki:-) a starszaki jak reagują ?

Moj smoka nie chcial. Corka tez byla anty wiec nie posiadam. Ale dlaczego bronicie sie przed smokiem? Ja mialam smoka do 3-4lat i nie mam zadnej wady zgryzu, nie seplenie itp.:). Chcialam dawac dzieciom ale one nim pluły wiec wyrzucilam do kosza i tyle. Jednak o tyle dobrze ze Nikos zje cyca i idzie spac. Nie wisi na nim. Z jego siostrą bylo tak samo wiec mam luz.

Hej dziewczyny.
Melduje sie po lyzeczkowaniu :( dobrze ze 2h po zabiegu moglam isc do domku ;)

Nienadrabiam bo jestem padajaca.
Dziewczynom walczacym o laktacje, polecam ********** -tj slód jeczmienny dla karmiacych. Nawet calkiem fajnie napedza ta laktacje.

Pozdrawiam

reklama
Żelka- a jak tam Alutka?

Bada- na razie nie narzekał, ale po tym co przrszlismy z najstarszym synem nic nie jest chyba nas zaskoczyć na gorsze :p moi chłopcy podobnie jak u Ciebie. Jak tak to pomagają np.przy kąpieli czy przewijaniu, ale w nocy każą zamykać drzwi do siebie. Mimo że Franek naprawdę mało krzyczy. Jedynie kąpiel mu nie odpowiada.

Dziewczyny czy wasze maluchy śpią przy zapalonych lampeczkach czy gasicie na noc światło?

Ostatnia edycja:
Do góry