reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Goferek,Jagoda miała za krótkie wedzidełko,wygladało jakby miała czubek jezyka przyrośniety do podniebienia.przeszkadzało to w jedzeniu oczywiście,jak pediatra przreciął to jedzenie sie poprawiło.sprawdźcie to jak najszybciej.

reklama
Mój mały też dużo wisi na cycu. Przy okazji kupka, chyba zeby mu więcej zarcia weszło ;) ale jest przy tym uroczy to niech sobie ciumka.

Zdrowka dla Niny.

To co, jeśli dobrze widzę to z brzuchatek zostały: Femme, Sprite, Kasia 009 i Licja. Wszystkie wymieniłam? To już z górki, chwila moment i cały nasz wątek będzie rozpakowany :)))

Alecta widzisz nie zaglądałam i nie odpowiedziałam. Z tych 2 aut lepsza Mazda, nasz sąsiad ma i jest zadowolony :))) Jedynie mój mąż mówił żebyście dobrze na blachy patrzyli bo japońce lubią gnić w nadkolach (mamy Mitsubischi) :))) Jeśli chodzi o benzynę czy diesel to wszystko zależy ile jeździcie. Mam nadzieję, że znajdziecie ładny egzemplarz :))) Co do blizny to mnie też swędzi. szkoda tylko, że tak mocno mnie rozcięli ale mus to mus :)

Moja Olga jest tylko na mm (jutro będzie miała już 3 tygodnie), zjada co 3-5h po 70-90 ml. Do tego do 90ml wody bo miała zaparcia. Od pierwszego dnia po wyjściu ze szpitala chodzimy już na spacery, olalismy werandowanie. :)

alecta dzisiaj spał spokojniej. Może będzie miał te nocki w kratkę? oby.
Mi też brzuch zwisa, w dodatku na ranę, przez co ta się gorzej goi. Jest okropny przez rozstępy, naprawdę wygląda strasznie :-(
McPearl od wczoraj pampersy - dwójki już bo nie mieścił się w jedynkach :-p i pupa dzisiaj ładna ale poczekamy jeszcze parę dni, bo u małego tak się zmienia co jakiś czas:sorry:

Dzwoniłam do pediatry bo chciałam się zapisać na wizytę ale nie było już miejsc tyle dzieci choruje, porozmawiała ze mną przez telefon i powiedziała, że te kupy biegunkowe to raczej nie infekcja ale właśnie szukać przyczyny w diecie...

Emilchen- jeszcze wszystko może się poukladac i zobaczysz jak będzie super sypiał.

My z Franiem sami w domu. Chłopaki na treningu a my sobie lezymy i gapimy się na siebie.

Nieobecna u mnie to samo, ale poczekalam 2 dni i tez kit z werandowaniem pogoda ładna to trzeba korzystać a Stachu uwielbia spacery, śpi i Sue uśmiecha na dworze zawsze :)

Emilchen a młody może ma taki niespokojny sen przez leki które brałas w ciąży. Moja ciocia rąk miała całą ciążę na podtrzymaniu, jakieś zastrzyki itp itd całą ciążę przelezala od 3tyg ciąży i jak Julka się urodziła to mieli "wesoło" bo ona cały czas płakała i nie mogła spać i gin cioci powiedział ze małej leków brakuje w sensie uzależniona była :/ po 2-3 miesiącach było już ok

reklama
Jezyk chodzimy chodzimy :) i ha i Stachu bardzo lubimy spacerki :) co prawda narazie na krótko wychodzimy ale codziennie coraz dłużej i dalej idziemy :)

Do góry