reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
LayDeeK jest obłędny!! Naprawdę super się nim jeździ! Lekki, obroty i lekko się prowadzi :) zawsze się kłócimy z T i Olą kogo kolej prowadzenia wózka :)

Doggi zazdroszcze. Moja cora tez lubila a mlody dzis na spacerku wytrzymal az pol godzinki!

Corka z mezem na trzydniowym wyjrzdzie w gory na sanki a my korzystamy. Mlody dalej aniolek grzeczny. Je i spi. Najlepiej mu na brzuszku ale tak ukladam go w dzien kiedy mam oko na niego.

Ile zjada nie mam pojecia bo jest tylko na cycu. Ale przybiera, kupa jest, dlugo spi wiec wystarczająco:)

Jakże tu u nas cicho.. Żyjecie mamusie i przyszłe mamusie?
U nas dzisiaj była drugi raz położna, mały przybiera i teraz waży 3240g :-) Coraz lepiej idzie z mlekiem w piersiach, więc staram się go w ciągu dnia nim karmić. Na noc daję ciągle mm, może z czasem jak będzie aktywnie ssał i piersi będą pełne mleka to przestawię się na kp w nocy żeby mieć większą wygodę..
Jutro mam małe wychodne i idę zjeść sobie sushi ach takie 2 godzinki poza domem dobrze mi zrobi no i moje ukochane sushi, już się doczekać nie mogę :-)

emilchen no to &&& by jednak zmiana pieluch dała dobre efekty.
Ja już zaczynam się martwić bo młoda dzisiaj mi ulewa i nie wiem czy jej już tak nie zostanie. A miałam taką nadzieję, że jednak ona mi ulewać nie będzie jak Mikołaj. To była droga przez męki przez kilka miesięcy. M co prawda od początku ulewał, ale bratowa mówiła mi wczoraj, że ich Lila zaczęła właśnie jak miała 3 tyg...ryczeć mi się chce. Dołka jakiegoś złapałam. To chyba to zmęczenie i czasami taka niemoc. Nawet nie ma się specjalnie komu wygadać bo to człowieka nikt nie odwiedza. Ot, taki los świeżej mamy...
Obiecałam sobie nie dawać małej smoka do tego magicznego 6 tż, ale się nie udało. Dostaje smoka na spacery bo inaczej mi płacze. A tak grzecznie w wózku. Nie wiem co jej nie tak, że płacze...w nocy też dostała bo już o 4 nie miałam siły. Do tej 4 nawet nie wiem ile spałam ale niewiele. Zataczam się czasami po prostu i smok niestety musiał pójść w ruch

reklama
Mcpearl tez bronila sie przed smokiem i poleglam.
Rozumiem Cie w 100%, tez nie mam komu sie wygadac.
Robson ulewa, przebieram go non stop, ubranek mi brakuje
W ogole dzis jakis merwowy strasznie, placzliwy i w ogole

Do góry