reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Indi nie wiem bo nie poce sie az tak. Bywa ze mam takie uderzenia ale w dzien jednak mimo wszystko ciuchy pozostają suche:)

Emilchen powodzenia, oby zmiana pieluszek przyniosla efekt. Chyba ze to cos z jedzenia?

Mi tez pozostala tylko oponka. Ale nic mi nie wisi wiec pewnie szybko zejdzie. Za to wyszly mi pryszcze czy tam zaskorniki przez te hormony laktacyjne. Pamietam ze przy corci mialam to samo na początku karmienia.

Moj dalej grzeczniutki. Je i spi. Placze tylko podczas przebierania pampka. Kikut ledwo sie trzyma wiec zaraz odpadnie:)

reklama
a mnie dziś kryzys jakiś dopadł ! Wszystko mnie normalnie wkurwia :no: i te pytania od wszystkich w okół 'kiedy urodzisz' nosz kurde jak by to od mnie zależało.... :wściekła/y:
Tymon wyłaź bo matka szału zaraz dostanie...

U nas Nina dalej chora,M pojechał znia do lekarza w£aśnie,zobaczymy.Jagoda spa£a dobrze,2 pobudki w nocy,teraz ciagnie cyca.wypiłam wczoraj pół kieliszka wina,pychota.

U nas noc kiepska do 4. Pozniej młoda spała do 8. A teraz widzie, że cyca do spania bo jedzeniem tego nazwać nie można
Kupiłam tego szumisia, zobaczymy czy będzie działać

McPearl moja też właśnie do cycka do spania, bo wcześniej aż jej mleko po brodzie ciekło jak jej się troszkę ulało.

My w nocy mieliśmy pobudke przed 2, o 4, 5 i później o 8.
Jak na razie mnie te pobudki za bardzo nie męczą, ale pewnie niedługo nastąpi kumulacja i będę musiała odespać.

Dziewczyny ile wasze maluchy piją mleczka?? Bo ja jestem przerażona, mój nie ma 2tyg a pije 80-90ml co 3h (w nocy co 5-6h tez 90ml) ja juz nie pamiętam ile ola jadła ale nie sądzę że aż tyle. Wiecie ile takie brzdace piją?

Doggi jak moj spadl na wadze w szpitalu to polozna mowila ze 3 dniowy maluch powinien 40ml zjesc wiec myślę ze Stachu calkiem normalnie je. Moj ciagnie cyca wiec nie wiem ile on tam wydoi

Gosiane no mój na wadze w szpitalu tylko 50g spadł, a w szpitalu doil cyca. Muszę jutro położnej zapytać jak to jest z tym jedzeniem.

reklama
Doggi, Twój ma dwa tyg i je 90ml, a moja ma tydzien i dwa dni i czasami zjada wiecej. Przed momentem wypiła 90ml i za nic nie chciała usnąć. Marudziła i w ogóle. To sobie myślę, że pewnie jest głodna jeszcze, wiec dam jej butle żeby dojadła z 10ml. Wtrąbiła jeszcze 30ml i dopiero się uspokoiła. Straszny z niej żarłok!!!

Do góry