reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jagoda też dzisiaj zasnęła przy odkurzaczu, ale tak przez przypadek a nie że płakała- po prostu trzeba było odkurzyć. Teraz dalej śpi. Za chwile przyjdzie położna ściągnąć mi szwy, już się nie mogę doczekać. Z tymi odgłosami suszarki i odkurzacza to słyszałam, że są w necie. My Ninie długo puszczaliśmy jakieś usypianki- ściągnęliśmy na mp3, nad łóżeczkiem zamontowaliśmy głośniczki i całą noc leciały.
My wczoraj też werandowaliśmy, było plus 5 stoplni, do tego słonko. Oczywiście M przez przypadek wygadał się mamie i teściowa nam głowe zmyła że dziecko przeziębimy... masakra...

reklama
Właśnie wyszła od nas położna.
Przyniosła wagę i Lila waży w ciuszkach 2830 czyli można powiedzieć, że faktyczną waga to około 2700.
Ładnie przez tydzień na samym cycu nadgoniła, przy wyjściu ze szpitala ważyła 2400 z hakiem.
No i zdziwiła się, że już mi krwawienie minęło, ale sprawdziła macice i znowu się zdziwiła, że już mi tak w dół zeszła :p

Agulqa ja Ci bez kitu tej rodzinki Ł współczuję.
Chyba bym wyszła z siebie jakby mi ciągle ktoś takie głupoty gadał.

Stokrotka super, że Iga zdrowa :-)

Jenn powodzenia z karmieniem.

Kurde strasznie mnie kręgosłup boli w okolicy lędźwiowej.
Nie wiem czy to efekt kolejnego znieczulenia czy ciąża aż tak dała mu w kość, ale nawet schylanie się przy myciu włosów sprawiało mi ból.
A przecież po porodzie miało być lepiej :-(

Susel ja tez jestem wyrodna matka bo w -3 wychodze z robsonem na dwor

Alecta dkatego ja chodze tam jak musze a i tu za czesto ich nie wpuszczam :p

Odliczam do 16.40 pakuje Robsona w samochod, jedziemy po ł do roboty i na weekend do moich rodzicow :-D
Szkoda tylko ze taty nie bedzie bo jedzie w klubem do bialegostoku maja jakis turniej w noge a ze prezes nie moze jechac to tata musi. Chamska jestem ale zycze im przegranej bo wtedy tata wroci w sobote a jak wygraja to w niedziele i nie bedzie sie z nim widziala.

Nie wiem czy nie za ciepło był ubrany..
ImageUploadedByForum BabyBoom1422016751.457437.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422016751.457437.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422016751.457437.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 64
Hm cieżko powiedzieć bo po tych 5 minutach było ok, był ciepły, ale zupełnie nie wiem czy to odpowiednia ilość warstw..

Najgorsze jest to, że mały kiepsko ciągnie z piersi i powoli zaczynam mieć dość tej walki :( Mam te nakładki, ale to wiele nie pomaga..

agulqa olej:D Moja mama marudzi, że dziecko trzyma się w becie...ale wie, że mówić to sobie może:D Bo ja takowych nie uznaję i już;)

doggi no więc się wyciągnął chłopak:D

laydeek seler też jest alergizujący na niektóre dzieci;)

jenn mój też w kombinezonku i w śpiworku wychodzi.

stokrotka ulewanie, bóle brzuszka (wzdęcia, inna konsystencja kupy)

alecta mnie w tym samym miejcu boli kręgosłup. W ciąży w ogóle, dopiero po. Zastanawiam sie czy to po cc i kiedy minie.

reklama
kasiek a pod kombinezonem ma jeszcze pajacyk i body, rozumiem?
Ja właśnie taki zestaw ubrałam, tylko czapki nie założyłam, bo mam w sumie same takie bawełniane.. ale chyba zimowa to przesada co?

Indii normalnie to już po tygodniu można wietrzyć i wychodzić po kilku dniach.. dziecko powinno mieć świeże powietrze ;-)

Do góry