reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jagoda też dzisiaj zasnęła przy odkurzaczu, ale tak przez przypadek a nie że płakała- po prostu trzeba było odkurzyć. Teraz dalej śpi. Za chwile przyjdzie położna ściągnąć mi szwy, już się nie mogę doczekać. Z tymi odgłosami suszarki i odkurzacza to słyszałam, że są w necie. My Ninie długo puszczaliśmy jakieś usypianki- ściągnęliśmy na mp3, nad łóżeczkiem zamontowaliśmy głośniczki i całą noc leciały.
My wczoraj też werandowaliśmy, było plus 5 stoplni, do tego słonko. Oczywiście M przez przypadek wygadał się mamie i teściowa nam głowe zmyła że dziecko przeziębimy... masakra...

reklama
Właśnie wyszła od nas położna.
Przyniosła wagę i Lila waży w ciuszkach 2830 czyli można powiedzieć, że faktyczną waga to około 2700.
Ładnie przez tydzień na samym cycu nadgoniła, przy wyjściu ze szpitala ważyła 2400 z hakiem.
No i zdziwiła się, że już mi krwawienie minęło, ale sprawdziła macice i znowu się zdziwiła, że już mi tak w dół zeszła :p

Agulqa ja Ci bez kitu tej rodzinki Ł współczuję.
Chyba bym wyszła z siebie jakby mi ciągle ktoś takie głupoty gadał.

Stokrotka super, że Iga zdrowa :-)

Jenn powodzenia z karmieniem.

Kurde strasznie mnie kręgosłup boli w okolicy lędźwiowej.
Nie wiem czy to efekt kolejnego znieczulenia czy ciąża aż tak dała mu w kość, ale nawet schylanie się przy myciu włosów sprawiało mi ból.
A przecież po porodzie miało być lepiej :-(

Susel ja tez jestem wyrodna matka bo w -3 wychodze z robsonem na dwor

Alecta dkatego ja chodze tam jak musze a i tu za czesto ich nie wpuszczam :p

Odliczam do 16.40 pakuje Robsona w samochod, jedziemy po ł do roboty i na weekend do moich rodzicow :-D
Szkoda tylko ze taty nie bedzie bo jedzie w klubem do bialegostoku maja jakis turniej w noge a ze prezes nie moze jechac to tata musi. Chamska jestem ale zycze im przegranej bo wtedy tata wroci w sobote a jak wygraja to w niedziele i nie bedzie sie z nim widziala.

Nie wiem czy nie za ciepło był ubrany..
ImageUploadedByForum BabyBoom1422016751.457437.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422016751.457437.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422016751.457437.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 70
Hm cieżko powiedzieć bo po tych 5 minutach było ok, był ciepły, ale zupełnie nie wiem czy to odpowiednia ilość warstw..

Najgorsze jest to, że mały kiepsko ciągnie z piersi i powoli zaczynam mieć dość tej walki :( Mam te nakładki, ale to wiele nie pomaga..

agulqa olej:D Moja mama marudzi, że dziecko trzyma się w becie...ale wie, że mówić to sobie może:D Bo ja takowych nie uznaję i już;)

doggi no więc się wyciągnął chłopak:D

laydeek seler też jest alergizujący na niektóre dzieci;)

jenn mój też w kombinezonku i w śpiworku wychodzi.

stokrotka ulewanie, bóle brzuszka (wzdęcia, inna konsystencja kupy)

alecta mnie w tym samym miejcu boli kręgosłup. W ciąży w ogóle, dopiero po. Zastanawiam sie czy to po cc i kiedy minie.

reklama
kasiek a pod kombinezonem ma jeszcze pajacyk i body, rozumiem?
Ja właśnie taki zestaw ubrałam, tylko czapki nie założyłam, bo mam w sumie same takie bawełniane.. ale chyba zimowa to przesada co?

Indii normalnie to już po tygodniu można wietrzyć i wychodzić po kilku dniach.. dziecko powinno mieć świeże powietrze ;-)

Do góry