reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja nie umiem sie skupić ostatnio na filmach :/ Na książkach zreszta tez. Moj G przeczytał cała książkę o karmieniu piersią, wiec jest bardziej wyedukowany ode mnie :p

Ja leniwie spędzę weekend, a od poniedziałku zacznę chyba biegać, zeby przyspieszyć akcje :-) U mnie 5 dni do terminu. Mogłoby coś sie ruszyć.

Nulini, a jak Twój brzuszek????

reklama

Załączniki

• 1421395148596.jpg
    1421395148596.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 1421395204133.jpg
    1421395204133.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 48
  • 1421395225861.jpg
    1421395225861.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 48
Ja musze i tak do przyszłego weekendu czekać bo dopiero wtedy siostra mi wyprawkę z apteki przywiezie :-D :-D ale czas tak leci że to kosmos jest ;-) myslalam że styczeń będzie się dłużyl a pędzi :-)

hej!

Indi, słodziaczek :tak::tak::tak:

femme, zgadzam się. pędzi. dzień za dniem. każdego dnia podczas wieczornej kąpieli stwierdzam, że przecież dopiero co to wczoraj robiłam :-D:-D:-D:-D:-D

u mnie słonko. pięknie jest w taką pogodę. ale coś zapowiadają deszcz i śnieg od przyszłego tygodnia i od razu mi słabo... tak mi to już wiosnę przypomina. oj jaka cudna jest wiosna! :tak::tak:

Sprite, wiosna bedzie w kwietniu :-) Teraz ma byc zima :p a my rodzimy w zimę.
Wam czas szybko leci, a u mnie to jest oczekiwanie na to czy kolejny dzien to juz bedzie ten dzien!
Niestety z natury jestem niecierpliwa i nie umiem spokojnie czekać ... Już nawet mogę rodzic w niedziele :p

LayDeek, wiem, że wiosna jeszcze przed nami, ale jakie życie jest przyjemniejsze w takie słoneczne i ciepłe dni ;-);-);-)
jak słonko mi świeci do pokoju przez okno, to od razu mogłabym góry przenosić ;-);-);-)

reklama
Do góry