reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Stokrotka kciuki za dobre wyniki!!!

Doggi no to co? Chwal się , chwal co tam u Ciebie się będzie działo!!! :-)

Ja już przed 6 wstałam żeby do szpitala szybko jechać na badania. Wstawiłam pranie itp i polegnę w wyrku tak żeby przed 12 wstać.....

Zauważyłam , że stopy trochę mi spuchły.... A jak się obudziłam to paluchy też spuchnięte lekko miałam a jednej dłoni nie czułam wogóle-ale to chyba od spania na niej :szok:

reklama
Doggi, trzymam kciuki, zeby to juz dzis :)

Ja mam zgagi okropne ostatnio. Najgorzej wieczorem, jak juz sie poloze. Mam wrazenie, ze mnie soki trawienbe zalewaja :p

Dziewczyny, powodzenia:-)
Ja spałam wyjątkowo dobrze, za chwilę jadę zrobić ostatnią morfologię, potem do ZUSu i leniuchowania ciąg dalszy.

Stokrotka- kciuki za badania.

Doggi- i jak tam jak tan? Kciuki żeby to było dziś :)

Też mam dłonie spuchnuete i jestem tym faktem przerażona, bo w poprzednich ciążach nie miałam.
Noc przerabana ale to norma. Nad ranem usnęłam i dopiero wstalam. Idę jakieś śniadanie ogarnąć.

Powodzenia wszystkim rodzącym dziś bądź jutro :) Przepraszam Was, że się pogubiłam kiedy kto ale z wiadomych względów jestem w innym świecie :)
Mały widać, że nabiera sił bo zaczyna rojbrować ;) Dzielnie czekamy do piątku, oby udało się i żeby wyszedł. Bo nie wytrzymam dłużej bez niego w domu..
Ja powracam do żywych, ale powoli. Relację z porodu już wam napisałam bo pewnie wyparuje z mojej pamięci niebawem. :) Oby!

Co do mleka, piję herbatki, działam w domu z laktatorem no i dziś mały postęp był w nocy więc może się rozchula.. Oby do powrotu Piotrusia do domu.

Jenn- no poród faktycznie nueciekawy. Mam nadzieje, że jednak mocno się nie nacierpialas.
No i super że Piotruś ładnie je, w piątek na pewno będziecie już wszyscy razem w domu. :)

Stokrotka &&&

&&& za wszystkie wizyty i szpitale

Doggi u Ciebie za dzisiejsze cc

Jenn zdrowka dla malego i iby w piatek byl juz z Wami :-)

Nasz maly standardowo o 3 w nocy nie chce spac
Rano go nakarmilam, ulalo mu sie konkretnie
A odbic mu sie nigdy nie chce jak go nosimy wiec nie wiem o co chodzi
Pozniej znow szukal cyca, wzielam go na rece a ł podgrzewal odciagniete mleko i co? Syn mial nas w D i sobie zasnal a mleko nie wypite. Ponoc do 5h moze stac w temp pokojowej wiec juz nie chowalam do lodowki tylko stoi w pokoju i jak sie obudzi to mu dam
W ogole jestem happy bo wczoraj wieczorem dostal butle a w nocy i rano nie bylo problemu z cycowaniem
Wiec moze nie bedzie tak zle :-)

reklama
I ch.uj... Wracam do domu... Obrócił się.... Wywołanie 23 stycznia dopiero od 16.01 ktg co drugi dzień.... Jestem załamana idę się pociąć. Ha pier.dole za jakie grzechy... Szyja 3,9cm zamknięta, wody w normie i nara do chaty. Wuec ja jeszcze czekania a Czekania... KUR.WA MAĆ

Do góry