reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Laydeek pogadamy jak bedziesz miala swoje i nie bedziesz mogla sie za przeproszenie wys.rac :p

Sprite ja wie, ze musi nadrobic i ciesze ske ze je, ale szkoda ze nie naje sie nawet w 40min i spokoj chociaz na godzine :p
Dzis autentycznie lecwo go odlozylam a on dalej szukal cycka i lykal to mleko jakby tydzien nie jadl ;-)

Zasnal ok 21 i spi
Ja sie kladlam teraz spac wiec odciagnelam mleko coby cycki nie bolaly i jest 40ml ;-) wiec w razie w na jutro juz cos mam ;-)
Swoja droga ciekawe ile taki maluch je?

Laydeek ja zjadlam 2 :-D w ogole chyba po porodzie mi sie zoladek zmniejszyl

Trzymam kciuki za wszystkie mamusie wizytujace w szpitalu jutro
Czekam ma wiesci

Jeju kciuki dziewczyny!!!

Ja tragicznie się poczułam na wieczór, na rzyganie mnie bierze, słabo mi normalnie a ciśnienie dalej mam zrypane... nie wiem czy znowu mi dawki leków nie każe zwiększyć lekarz.....

Eh zaczęło się... nie wygodnie mi w każdej pozycji -_- zasnąć nie mogę mimo że jestem zmęczona bo ciągle coś... :-/
Ogólnie to nic mi się nie chce i wkurwo-depresja mnie łapie jakaś.

Powodzenia dla wszystkich mam które jutro idą do szpitala! I dla tych które już w szpitalu czekają ;-)

Laski trzymam kciuki.
Chwalcie się szybko dzidziusiami :-D

A co Wy wszystkie jeszcze śpicie?
Wstawać, wstawać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Lachony, kciuki za Was trzymam!!!

Wczoraj przed snem Młody tak mi szyjkę zmasakrował, że myślałam, że lada moment go po główce pogłaszczę!
I się tylko zastanawiałam, kiedy mi wody pójdą, bo tak to się jeszcze nie rozpychał :-D

Do góry